Uuniinpanijapoika Timonen

Törmäsin tähän itseään huippujuristina pitävään jäppiseen ensimmäisen kerran jossain jossain facebookin keskustelussa, jossa hän uhkaili minua heti bannilla kysyttyäni mitä ilmeisesti väärän kysymyksen. Samaan aikaan kun tämä runkkausrinki Paljastettu3:n suosikkijuristi  opastaa omassa blogissaan  lukijoitaan siihen, ettei esimerkiksi netissä kirjoittelevista ”Lieksa asiantuntijoista tule välittää, uhkailee hän Facebookissa olevan runkkausringin toimintaa julkaisevan Paljastettu4:n keskustelussa ihmisiä raastuvalla siitä, että häntä sanottiiin kommariksi, punikkisiaksi tai Wannabejuristiksi, jolla on noussut kusi päähän.

Paljastettu3 sivustosta kertoo paljon se, että yksi sen ylivoimaisesti hehkutetuimmista kirjoittajista on seinähullu Panu Höglund ja toista sijaa pitää siis tämä erimielisten uuniinpanijalakimies Timonen.

Timosen kirjoituksista saa väkisinkin sellaisen kuvan, että kaikki alkaa laista ja siinä seisovista pykälistä. Niistä ei tingitä, ei vaikka järki sanoisi mitä muuta. Timonen, joka toistuvasti leimaa eri mieltä olevia ihmisiä rasisteiksi, natseiksi ja ties miksi muuksi on omien kirjoitustensa perusteella täydellinen natsikoneiston lakimies, jonka mielestä laki on kaiken yläpuolella. Virkamiesten antamiin vastauksiin on tyydyttävä ja lisäkyselyt ovat pelkkää virkamiesten kiusaamista.

Timonen uhkaili minua raastuvalla, syytteenä kunnianloukkaus. Voi Timonen parka. Miten ihmeessä Timosen kaltaisella käärmeellä olisi yhtään mitään kunniaa jota loukata? Timosen olisi myös syytä nipistää itseään ja tulla reaalimaailmaan, jossa poliisia ei kuormiteta kunnianloukkaussyytteillä sen takia, että joku on maininnut pissan nousevan hänen päähänsä.

Jotta Timoselle ei tulisi paha mieli poliisisedän kertoessa, ettei asiassa ole mitään tutkittavaa, niin annan Timoselle tämän kirjoituksen mukana lisää materiaalia, jos vaikka tällä kertaa tärppäisi.

Timonen on ihminen, jollaisia nähtiin sekä Natsi-Saksan, että Neuvostoliiton palveluksessa todistelemassa oikeudelliseksi sitä, että ihmisiä laitetaan uuniin tai Siperiaan työleireille pois haittaamasta oikean totuuden kertomista.

Koska en erityisemmin pidä natseista tai KGB:n kätyreistä niin haluan kirjoittaa Timoselle, että sinä olet paskainen limanuljaska jota ei kunnioita kukaan tervejärkinen ihminen. Toiseksi voin kertoa, että jos ja kun poliisisetä katsoo, että paskaista kunniaasi on loukattu, niin mitä sitten? Kuvitteletko, että kaikki ovat peloissaan joutumisesta raastupaan jonkun idioottimaisen syytteen takia?

Minulle sinä eikä väkivaltakoneisto valitettavasti mahda yhtään mitään, koska minua ei yksinkertaisesti kiinnosta. Minä voin ihan hyvin istua vaikka linnassa siitä ilosta, että saan kertoa totuuden kusipäistä, jollaisten takia on maailmassa ollut kautta aikojen tavallisilla ihmisillä kurjaa, kaltaistesi mulkkujen osoittaessa sormella eri mieltä olevia junanlastauslaitureilla uuniin tai duuniin meneviin jonoihin.

Sinun toimintasi ja virkamiesten höyrypäinen puolustaminen maahanmuuttoa koskevista asioista ei eroa mitenkään siitä, millä tavalla TE-keskusten työvoimapoliittiset lautakunnat laittavat ihmisiä eri arvoiseen asemaan ilman valitusoikeutta, ei mitenkään.

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.