Olen niin helvetin kyllästynyt

On hyvin mahdollista, että tämä ulostuloni on poliittinen itsemurha ja ainakin eristämispolitiikan takia minut eristetään ja viedään käräjille mielipiteistäni. Loppupeleissä se on täysin yhdentekevää, sillä mittani on tullut täyteen kaikesta asian vierestä jauhamisesta ja siitä poliittisesta korrektiudesta, joka nykypäivää hallitsee.

Minusta tuntuu, että ihmisiltä ovat prioriteetit täysin kateissa. Päivän trendi on, että humaaniuteen vetoamalla sallitaan minkälainen tahansa ajojahti ja hyväksi ihmiseksi esittäytyvä voi sanoa ja kirjoittaa mitä tahansa paskaa joutumatta siitä minkäänlaiseen vastuuseen.

Faktat ja tosiasiat hukkuvat siihen saatanalliseen älämölöön, jonka aiheuttaa poikkeuksetta luotettavaksi tituleeratun valtamedian toimittajat, ajaessaan omaa ideologiaansa käyttämällä hyväkseen valtaansa siinä, miten isolla levikillä heidän mielipiteitään esitetään.

Pyrkyripolitiikot ja jeesmiehet sekä naiset seuraavat samaa linjaa. He eivät ole mitään muuta kuin koulukiusaajia jotka osoittelevat sormellaan henkilöitä joista eivät pidä ja yllyttävät saman mielisiä ”tönimään” ja nälvimään ivansa ja halveksuntansa kohteita.

On hyvin surullista, että nämä pahimmat kiusaajat ovat juuri niitä, jotka eivät kasvotusten saa sanottua juuri mitään, koska heillä eivät siihen riitä argumentit, eikä auktoriteetti. Sen takia heidän yleisin keskustelutapansa on eristäminen ja sen vaatiminen.

Suomen ja koko EUn suurin ongelma on paskan jauhaminen ja polittinen korrektius. Vallassa olevat henkilöt yrittävät kaikkensa miellyttääkseen niitä ihmisiä, joiden elämä näyttää perustuvan helvetilliseen velaksi elämiseen ja rakkauskivaapitääolla ja ihmisarvo ajatteluun. Reaalimaailmasta ei niin väliä. Sillä aikaa reaalimaailmassa tapahtuu asioita, jotka enteilevät muutoksen tuulia suhtautumisessa globalisaatioon ja kaikkeen siihen, joka meille esitetään absoluuttisena totuutena ja jonka kyseenalaistamisesta saa hyeenalauman kimppuunsa.

EU ei ole sen ikuisempi kuin Neuvostoliitto. EU on kylläkin menossa samaan suuntaan kuin Neuvostoliitto. Suuntaan, jossa ajatusrikoksista joutuu käräjille ja kuka tietää, ehkä myöhemmin vankileirien saaristoon.

Turvapaikanhakupolitiikka on täysin järjetön systeemi mantereella, jossa on vahva sosiaalipolitiikka. Kolmansien maiden ihmiset, jotka oikeasti tarvitsevat apua ja turvaa jäävät siitä paitsi, kun raha, aika ja tarmo menee turvapaikkaa hakevien turistien elättämiseen ja paapomiseen. Yksikään Suomeen asti turvapaikanhakijana tullut ei ole minkäänlaisessa hädässä. Toistan, ei minkäänlaisessa. Se on fakta, josta kukaan silmäätekevä ei uskalla ääneen puhua.

Islam ja Lähi-Idästä sekä Pohjois-Afrikasta tuleva muslimipopulaatio on Euroopan suurin turvallisuusriski, mikä toki on jo tullut toteen monen eri terrori-iskun muodossa, joissa on kuollut satoja ja haavoittunut tuhansia ihmisiä. Raiskaukset ja ahdistelut ovat lisääntyneet järkyttävällä tavalla ja kaikki tietävät mikä on sen syy, mutta jälleen kerran totuuden puhujat eristetään ja demonisoidaan. Aidot natsit ovat niitä jotka esittävät suvaitsevaisia, mutta suvaitsevat vain ja ainoastaan ne mielipiteet joiden kanssa he ovat samaa mieltä. Muut halutaan eristää tai vaihtoehtoisesti heidät voidaan hyväksyä, jos he muuttavat mielipiteensä.

Venäjää, Trumpia ja kansallismielisiä vastaan käydään väkivalloin, väkivaltakoneistoa ja valtamediaa hyväksikäyttäen, sekä huutamalla. Diplomatiasta tai politiikasta ei ole enää kysymys, vaan enemmänkin huutoäänestyksistä.

Jos Suomi ja Eurooppa jotain nyt tarvitsee, niin maalaisjärkeä ja järjen ääntä. Suuryhtiöiden rahoittamat lobbaripolitiikot tulisi saada pois päätöksenteosta ja politiikan tulisi olla realiteetteihin perustuvaa.

Valitettavasti asia on niin, että keskivertoäänestäjä on älyllisesti niin laiska, ettei häntä kiinnosta mitä ympärillä todellisuudessa tapahtuu, ei ennen kuin paska osuu tuulettimeen. Silloinkin syylliseksi etsitään joku muu, kuten nyt vaikka Putin, Trump tai Halla-aho.

Ei hyvältä näytä. Olen lopen kyllästynyt.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.