Herra pääministeri

Avauduitte mediassa siitä, että ihmiset ovat arvostelleet käyttäytymistänne sosiaalisessa mediassa. Olitte lausunnossanne sitä mieltä, että jokaisen pitäisi olla oma itsensä.

Haluaisin muistuttaa, että te olette Suomen eniten valtaa omaava johtaja ja näin ollen ette edusta pelkästään itseänne, vaan kaikkia suomalaisia. Teillä on vastuu Suomesta ja kaikkien suomalaisten hyvinvoinnista, ei ainoastaan omastanne.

Jos pidätte itseänne suurena politiikkona ja suomalaisena suurmiehenä, on käsittämätöntä miten voitte ottaa herneitä nenäänne siitä, että kansa, jonka puolesta teidän pitäisi olla ajan hermolla 24/7 antaa kritiikkiä sosiaalisen median käyttäytymisestänne. Omakehulta haisevat selfiet yksityiskoneesta, suosittujen artistien kanssa poseeramisesta, tai triathlon kisasta eivät kuulu pääministerin toimenkuvaan, vaan antavat kuvan narsistisesta omahyväisestä ihmisestä, jota kiinnostaa ainoastaan oma julkisuus.

Te ette ole mikään teinien pop-idoli, vaan Suomen valtion päämies, jonka vastuulla on miljoonien ihmisten elämä. Pystyttekö kantamaan sellaisen taakan?

Epäilen.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.