Naminami!

Entinen pääministeri Esko Aho sai kaiken tarpeellisen veronmaksajien rahoilla ja siirtyi politiikasta Sitran yliasiamieheksi nauttimaan 30 000 euron kuukausipalkasta. No, Esko sentään teki vartionsa Suomen johdossa loppuun asti. Edellisen hallituksen vaaleilla valittu pääministeri Matti Vanhanen sen sijaan jätti leikin kesken ja häipyi ns parempiin hommiin noin 200 000 euron vuosiliksalla.

Kataisen tulevasta liksasta ei ole vielä tietoa, mutta kun jo toinen pääministeri jättää päin vittua hoidetun tehtävänsä ja siirtyy parempien liksojen pariin, niin voi vain todeta, että suomalainen edustuksellinen parlamentarismi on suuri vitsi ja Suomi varmasti yksi maailman korruptoituneista valtioista, jossa virkamiehillä ei ole mitään vastuuta, vaikka ovatkin CVnsä rakentaneet kansan verorahoilla, joita veroja nämä samat veijarit totta kai itse säätävät.

On suorastaan käsittämätöntä demokratian halveksimista, että yhdessä puoluekokouksessa voidaan valita eniten valtaa käsissään pitävä Suomen johtaja kun edellinen häipyy vietyään pöytähopeat ja sitten samassa maassa valitaan ilman valtaoikeuksia oleva presidentti suoralla kansanvaalilla.

Jos nyt joku ei ole sattunut huomaamaan niitä kymmeniä tuhansia irtisanomisia, tai näkemään kaupunkien keskustoissa tyhjillään olevia liikehuoneistoja, niin kerrotaan nyt sitten tässä, että Suomi on ollut LAMASSA jo pari vuotta, eikä tunnelin päässä valitettavasti näy valoa. Media suoltaa täysin toisarvoista paskaa, mikäli EU-propagandaltaan ehtii ja Suomessa vielä työtä omaavat tai muuten velaksi hyvin toimeentulevat elävät lasipallossaan.

Euroopan Kokoomusnuorissa oppinsa saanut Katainen ja hänen kabinettinsä ovat omaa asemaansa pedatessaan vieneet Suomen 7 vuodessa sellaiseen tilaan, josta ei ihan äkkiä pois päästä. Suomen kuuluminen Euroopan Unioniin merkittiin perustuslakiin ja sitä ei sieltä parlamentaarisin keinoin ihan äkkiä pois saada, jollei sitten joku pienpuolue nouse eduskuntaan 5/6 enemmistöllä.

Suomalaiset kulkevat laput silmiensä sivuissa kuin ravihevoset ja samaan aikaan Euroopan mafia etenee suunnitelmiensa mukaisesti, sunnitelmien, joiden päämaalina on liittovaltio ja kaksipuoluejärjestelmä. Sitä ennen  on toki tiedossa ”rakenneuudistuksia”, jotka näkyvät julkisen sektorin alojen kilpailuttamisena, julkisen sektorin suorittavan polven irtisanomisina ,halpatyövoiman maahan tuottamisena, palkkojen alenemisena ja kaikkena muuna mukavana, jossa The Almighty Dollar määrittelee suunnan.

Mielikuviin perustuva politiikka on tehnyt tehtävänsä. Todellisuudella ei ole väliä, se pitää työntää äkkiä pois mukavuusalueelta. Naminami.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.