Yes I Dan!

On vastakkainasettelun aika, oli Dan Koivulaakson oma slogan eduskuntavaaleissa 2011.

Dan Koivulaakso, joka syyttää mm perussuomalaisia vastakkainasettelun lietsomisesta maahanmuuttajia kohtaan on nykyvasemmistolaisen politiikan esimerkillinen toteuttaja.

Dan Koivulaakso, vastakkainasettelun ja ulkoparlamentarismin kannattaja on hyvin tarkka siitä, kenellä on oikeuksia asetella asioita vastakkain.

Vasemmistoliitto on kriisissä, koska sen ovat vallanneet ulkoparlamentarismia ja vapauksien rajoittamista kannattavat nuoret.

Viha on voimakas, mutta hyvä sana.

Dynaaminen vasemmistoliike syntyy, jos kiukku kanavoituu toiminnaksi.

Mitä se toiminta sitten on?

Vuonna 2009 Koivulaakson mielestä Suomessa olisi ollut hyvä tilaisuus ottaa mallia eri puolilla Eurooppaa olevista ”me emme maksa kriisiänne” -liikkeistä.

 Nyt olisi mobilisoitava ihmisiä kysymään, mitä se elvyttäminen oikein tarkoittaa. Myös ulkoparlamentaarinen liikehdintä on saatava mukaan, jotta se olisi uskottavaa.

Ilmeisesti liian moni vasemmistotaustainen hyväksyi nämä Danin ajatukset, koska nyt vuonna 2013 Paavo Arhinmäen johtama vasemmistoliitto istuu hallituksessa, joka maksaa muiden kriisit, eikä Danilla ole asiaan mitään sanottavaa.

Ihmisoikeuksien ja vapauksien puolustaja Dan Koivulaakso on todellinen vastakkainasettelija, sillä hän on esimerkiksi valmis eristämään yli 500 000 kannattajan puolueen demokraattisesti valitsemat edustajat ulos parlamentaarisesta toiminnasta.

Sen lisäksi hän on vaatimassa sääntöjä siitä kuka saa järjestää mitäkin tilaisuuksia.

Ulkoparlamentarismia, laittomia henkilörekistereitä, demokratian halveksumista ja vastakkainasettelua.

Suojaus avoinna kohti taistelua!

Yes I Dan.

P.S Muista ilmiantaa pomosi.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa