Kuka pelkää islamia?

Jos nyt ei puhuta muslimeista, niin pelkäävätkö islamia ne, jotka sitä tavalla tai toisella arvostelevat, vai ne, jotka eivät salli sitä arvosteltavan?

Kuka pelkää ja mitä?

Pelkääkö pilapiirtäjä Lars Vilsk, jonka koti joutui Muhammad karikatyyrin takia tuhopolton kohteeksi ja jonka kimppuun hyökättiin kesken luonnon pilapiirroksen johdosta, ja joka joutuu elämään loppuelämänsä vartioituna, vai pelkääkö entinen pääministeri Matti Vanhanen, jokapyysi anteeksi muslimeilta suomalaisessa mediassa julkaistua pilapiirrosta?

Onko terroristien kanssa ei neuvotella asenne, jossa annetaan periksi pelkuruutta, vai onko terroristien kanssa  neuvotellaan asenne, jossa etsitään rajoja mistä on syytä riehaantua asenne pelkuruutta?

Toki voi aina sanoa, että sitä saa mitä tilaa, mutta siinä vaiheessa kun piirroksesta, kirjan polttamisesta ja sanoista tappamiseen tai uhkailuun suhtaudutaan hyväksyvän ymmärtäväisesti, voidaan puhua eräänlaisesta pelkuruudesta.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 Responses to Kuka pelkää islamia?

 1. Aki sanoo:

  Lars Vilks selostaa roundabout-dog työtään:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SOLyohv6r0U

 2. Susku sanoo:

  J-PH,

  Vahinko että Huusko heitti sinut ulos. Viitsitkö kirjoittaa asiallisen blogin aiheesta?

  Minusta olit parhaita Usarin blogaajia, joten tappio on Uuden Suomen.

Vastaa