Vain Kokoomus ja PerusSuomalaiset voivat pelastaa Suomen

Kun seuraa vasemmiston retoriikkaa, ei voi tulla muuhun johtopäätökseen kuin. Mitä ilmeisimmin ollaan oltu mielenosoituksessa kun on logiikkaa ja järkeä on jaettu.

Jutta Urpilainen vastustaa omien sanojensa mukaan ideologista yksityistämistä ja samaan hengenvetoon tuulettaa ideologisesti julkisten palvelujen tuottamisen olevan kuntien asia.

Kun tämä sama ihminen istuu valtionvarainministerin pallilla hallituksessa, joka on leikkaamassa kuntien osuuksia miljardeilla, niin on pakko kysyä Jutalta, mistä hillot omaan ideologiaasi?

Kun näistä tulevaisuuden ”ongelmista” on varmasti tiedetty jo vuosikaudet, niin on hyvin kummallista, että mitään ei ole saatu aikaiseksi ennalta ehkäisevinä toimina, vaan on taisteltu ideologiselta pohjalta milloin mistäkin lillukan varsista.

Vanhuksilla ja niillä jotka palveluja tarvitsevat, ei ole mitään väliä kuka ne tuottaa ja nyt ollaan tultu ideologisen kiistelyn takia siihen pisteeseen, että niitä ei tuota tarpeeksi kukaan. Ei edes huonoa palvelua.

On julkisten palvelujen tuottaja sitten kuka tahansa, niin avainkysymys on niiden palvelujen valvonta, jonka pitää olla kunnan elimien hallussa. Kylmä tosiasia on, että jos ja kun palveluja tuotetaan ainoastaan julkisen sektorin voimin, ei voida puhua minkään tasoisesta palvelusta kokonaisuutena. Päinvastoin, ne muutamat mukavat ja ihanat ihmiset, jotka viimeisten voimiensa rippeillä yrittävät asioita pyörittää, joutuvat kaiken lisäksi ottamaan vastaan asiakkailta tulevan negatiivisen palautteen.

Asiakkaasta ei välitetä tuon taivaallista, kun ei ole mitään tarvetta, eikä edes vastuuta. Yksityisen taas on pakko tuottaa palveluita sillä mittarilla, että asiakkaat pysyvät tyytyväisenä, varsinkin jos valvonta pelaa.

Tietoa ja taitoa tarvittaisiin myös kunnanpäättäjätasolla, jotta osattaisiin ottaa palveluntarjoajaksi se oikeasti paras vaihtoehto. Se ei aina ole se halvin. Yhteistyö on avainsana, ei ideologia.

Vasemmistoporukat tuntuvat elävän jossain ihmeellisessä kuplassa, jossa ei ymmärretä niin yksinkertaisia asioita kuin sellaiset, että kukaan ei tee bisnestä hyväntekeväisyyden takia. Ilman näitä yrittäjiä vasemmistoduunareilla ei olisi lainkaan töitä, eikä valtiolla ja kunnilla verorahoja.

Raha ei myöskään kasva puussa ja jossain vaiheessa velatkin tulevat maksettavaksi, tavalla tai toisella.

Vasemmiston pitäisi keskittyä pitämään duunareiden oikeuksista huolta ja jättää puuhastelu muiden asioiden kanssa, kun ei näytä kompetentti riittävän, vaan homma on tosiaan pelkkää puuhastelua ja maailman parantamista muiden rahoilla. Kapitalistiporvari riistää aina retoriikka kuuluu viime vuosisadalle.

Jos vasemmisto haluaa, etteivät yritykset kanna verorahoja veroparatiiseihin, niin lääke on yksinkertaisesti se, että yritys- ja tuloveroja, sekä työnantajamaksuja ja työnantajan velvollisuuksia pitää laskea sellaiselle tasolle, että tässä maassa kannattaa yrittää ja tehdä töitä. Joku velvollisuus se pitää duunarillakin olla.

Koska vasemmisto on jo vuosia tehnyt musta tuntuu politiikkaa, ei Suomella ole vaihtoehtoja. Kokoomuksen ja PerusSuomalaisten yhteistyö on ainoa, joka voi Suomen kurimukselta pelastaa. Siihen mukaan on otettava myös Keskusta. PerusSuomalaisten osa tulee tässä koalitiossa olemaan valvojan tehtävä, koska PerusSuomalaiset ovat aidosti vasemmalle kallistuva vastavoima  Kokoomuksen osittain rajunkin oikeistolaisen NATO-linjan sekä Keskustan hyvävelipolitiikan rajoittajana. RKP:stä nyt ei pääse eroon ikinä ja Vihreätkin kuuluvat jo oppositioon.

Sosiaaliterrorismin on loputtava ja Suomi on saatava nousuun.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa