Tervetuloa Impivaaraan!

Jahas ystävät. Se on tänään ja huomenna monelle taas taksvärkkipäivä.

Paljon on joutunut lukemaan ja kuuntelemaan juttua siitä, että perussuomalaisten politiikka haikailee takaisin Impivaaraan. Kokoomuksen vaalimainoksessa Katainen kertoi, ettei peruuttamalla pääse eteenpäin ja katse pitää siirtää tulevaisuuteen.

No. Kun nyt katsotaan mihin viime hallitus ja tämä nykyinen ovat meitä vieneet ja viemässä, niin Impivaarahan se siellä siintää.

Suomi oli joskus vauras teollisuusmaa, mutta nyt se teollisuus on pääosin karannut halvempien tuotantokustannusten maihin.

Puolustusvoimia ajetaan alas kovalla kädellä, mutta herrojen sotaleikkeihin NATO-kiimassa voidaan kyllä polttaa vähäisiä lentotunteja.

Rahat ovat niin loppu kuin kertakaikkiaan voi olla ja lisää lainataan miljardikaupalla, jotta voidaan ylläpitää edes jonkinlaista illuusiota hyvinvointivaltiosta.

Oman infran korjaamiseen rahat eivät riitä ja osassa Suomea teitä päällystetäänkin aitoon impivaaralaiseen tyyliin soralla.

Työttömien määrä huitelee ennätyslukemissa ja luokkaerot ovat jälleen kasvamassa. Suomeen on kehittynyt nykyajan torppareiden ja nykyeliittien ryhmät.

Kauan sitten saavutettu itsenäisyys ja demokratia on vedetty vesassasta alas ja jälleen ollaan lähtöruudussa.

Herrajoukko on ytimessä ja yhteiskunnan alempi luokka jälleen kerran orjatöissä maksamassa herrojen hömpötyksiä.

Suomi on Euroopan liittovaltion periferia, jossa nykytorppari raataa pellollaan veroja maksaen ja Brysselissä notkuu pöydät herkuista.

Asettele täs kivvii sit…..

Hyvää taksvärkkipäivää.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa