Älkää vuotako vertanne johtajien päälle

Turun kävelykadulla nähtiin siis tänään performanssi, josta superkiihottujat saivat multiorgasmeja.

Parhaina kiihotuksen jakajina esiintyivät itseoikeutetusti Hesari, joka sekin muutti otsikon tuttuun tyyliinsä jälkeenpäin huomatessaan kiihoittumisensa, aina niin luotettava  Turun Sanomat joka lyö draaman kaarta ilman häpeää(jatkaa viranhoitoa normaalisti) ja toki myös Iltapäivälehdet joka sekin muutti otsikon huomateessaan kiihotustilansa, sekä moni moni muukin lehti.

Tapahtumasta ei objektiivista ja varmaa tietoa ole kenelläkään, mutta kiihoittuminen on jo käynyt läpi kansakunnan. Pääministeri on yritetty tappaa, no ainakin puukottaa vai…. ainakin voi todeta, että näin digitaaliaikana säästyy paljon mustetta kun lehtiä ei tarvitse painaa uusiksi hätäisten otsikoiden takia.

Mikä onkaan sitten totuus?

Itse kallistun ruotsinsuomalaisen HBL:n kuvauksen kannalle, jossa epätoivoinen kaiken toivonsa menettänyt mies polvistui Kataisen eteen puhui tappamisesta ja sai ainoastaan itse fyysisen haavan. Kiitos suomenruotsalaisille mahdollisimman objektiivisesta uutisoinnista ja järkevästä journalismista.

Mitä sitten tapahtuu Suomessa ja mitä on tapahtunut Kataisen valtiovarain- ja pääministeriyden aikana voi selittää paljon, miksi moisia performansseja tullaan näkemään varmasti jatkossakin, tosin yleensä ihan omissa oloissa.

Viimeinen vuosi on ollut täynnä perheiden murhenäytelmiä.

Syistä ja itse taudista ei Suomessa ole lupa keskustela, vaan kaikki lakaistaan välittömästi maton alle piiloon hullu- natsi- rasisti tai jopa persukortilla. Se on nähtävissä valitettavasti myös täällä puheenvurossa ammattikiihottujien hyvällä avustuksella.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa