Kenelle kellot soivat?

Maailmassa kuolee ihmisiä päivittäin sodan  ja väkivallan seurauksena. Tälläkin hetkellä ihmisiä tapetaan Jemenissä, Mosulissa ja monissa muissa paikoissa poliittisten tai uskonnollisten erimielisyyksien takia.

Mutta kuka muistaa Aleppon? Miksi evankelis-luterilainen kirkkomme otti myötätuntonsa kohteeksi tämän yhden kaupungin ja tavakseen soittaa kelloja siellä kärsivien ihmisten puolesta? Keitä olivat nämä kärsivät ihmiset? Jatkuuko heidän kärsimyksensä nyt kun hallituksen joukot ovat vallanneet kaupungin ja häätäneet sieltä sitä vastaan taistelleet terroristijärjestöt?

Mosulissa ja Jemenissä taistellaan ja siviilit jäävät jalkoihin. Miksi kellot eivät soi?

Kirkoissa luetaan turvapaikkapäätöksiä. Miksi ja ketä varten?

Kenelle kellot soivat?

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.