Yhteisömme normit

Sain 31.01.2017 noin klo 1800, 24 tunnin julkaisukiellon Facebookiin. Syyksi ilmoitettiin minun rikkoneen kolmannen kerran yhteisönormeja julkaisemalla epäsopivaa materiaalia.

Koska olen syyllistynyt normien rikkomiseen, katson velvollisuudekseni kertoa, millä tavalla sen tein ja mistä minua rangaistaan eristämällä yhteisöstä.

Ensimmäisen varoituksen sain kun joku yhteisömme stasi-henkilöistä havaitsi minun laittaneen Adolf Hitlerin kuvan profiilikuvaksi. Samassa hässäkässä poistettiin myös profiilikuvana käyttämäni Joseph Goebbelsin kuva. Toisin sanoen varoituksia oli tähän mennessä yksi, epäsopivaa materiaalia toki kaksi.

Stasin mitta tuli täyteen agentin havaittua profiilissani olevan Lauri Törnin kuvan, jossa hän oli pukeutuneena SS-univormuun. Kuva oli ollut profiilissani tallennettuna toki jo kuukausia. Profiilissani on myös edelleen sellaisten yhteisönormit täyttävien kivojen setien kuten Josif Stalin, Lavrent Berija ja Ernesto Che Guevaran kuvat, joita ei siis ole poistettu ja jotka eivät aiheuta stasissa mitään reaktioita.

Toisin sanoen. Jälleen kerran tuli todistettua se, millaiset kaksoisstandardit ovat näillä verkossa liikkuvilla muita ilmiantavilla ihmisillä. Sosialistisen koneiston murhamiehet ja palkkasotilaat ovat yhteisönormien mukaisia, kun taas kansallissosialistisen koneiston eivät.

Mission accomplished.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.