Je suis sananvapaus

 

Helsinkiläisen anarkistin kuolema oli seurausta siitä vastakkainasettelusta, jota suomalainen luotettava media ruokkii ja jonka vallan pitäjät antavat tapahtua. Sillä oliko anarkisti pirinarkkari, aukoiko päätään, sylkikö päälle tai kohti, ei ole suuressa kuvassa paljoakaan merkitystä, kuten ei tekijän poliittisella kannallakaan.

Sen sijaan tekijän väkivaltaisen taustan olisi pitänyt vaikuttaa jo siihen, että jäppinen on vähintään tarkkailussa, mieluiten kiven sisällä. .

Kun ihmisapinat kokoontuvat joukolla mihin tahansa paikkaan piristäen itseään millä tahansa päihteellä, voivat seuraukset olla peruuttamattomat. Joka ainoa näistä seuraavista tapauksista olisi voinut johtaa samanlaisiin seurauksiin kuin Helsingissä, sillä erotuksella, ettei luotettavaa media ja silmää tekeviä politiikkoja olisi kiinnostanut paskan vertaa.

 

Jos te politiikot nyt tosissaan mietitte äärijärjestöjen kieltämistä, niin miettikää ihmeessä vielä kerran ja hartaasti. Sille kieltämiselle ei tule loppua.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.