Terveisiä perseestä!

Suomessa kuolee ihmisiä ennen aikaisesti, koska heillä ei ole varaa hoidattaa itseään.

Kansaneläkelaitoksen lääkärit asettuvat Jumalan paikalle ja hylkäävät sairaudet ja niiden lääkinnät näkemättä potilasta.

Terveyskeskuslääkärit toimivat kuoleman sanansaattajina, koska eivät voi kaikkivaltiaan tulosvastuullisuuden takia laittaa potilaitaan kalliisiin jatkotutkimuksiin. Kun julkinen terveydenhuolto siirtyy pikkuhiljaa yksityisten piiriin, tilanne vaikeutuu entisestään. Budjettia ei suomalaisten kohdalla ylitetä, vaikka koko kansakunta kuolisi sukupuuttoon.

Vanhusten sairaanhoidolla ei ole juuri minkäänlaista väliä ja miksi olisi, sillä hehän ovat yhteiskunnalle pelkkä rasite.

Erikoislääkkeitä tarvitsevat liittyvät jonon jatkoksi, kun KELA lopettaa vähän kerrassaan sellaisten lääkkeiden korvaushoidon, jotka eivät kuulu lääketehtaiden pyörittämään mafiaan.

Samaan aikaan tarjoillaan 300 euron per henkilö joululounaita ministeriöiden juhlissa ja presidentin linnassa kokoontuu kansakunnan ”kerma”.

Kymmenet miljoonat häviävät teille tietymättömille kehitysyhteistyön muodossa ja miljardit pankkiirien kasinopeleihin.

Työttömyysluvut huutavat Hoosiannaa, eikä talouskasvusta näy jälkeäkään. Samaan aikaan kerätään humanitaarisista maahanmuuttajista orjatyöreserviä liittovaltion periferiaan odottamaan huutavan työvoimapulan eskaloitumista.

Kuinka kauan vielä, ennen kuin kansakunnan selkäranka katkeaa?

Terveisiä perseestä.

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 Responses to Terveisiä perseestä!

  1. Susku sanoo:

    Astrid Thorsin kritisointi on tässä ehkä vähän menneen talven lumia, mutta paalutetaan nyt tähän se missä seisotaan.

    Minusta työperäinen maahanmuutto sinänsä, sairaanhoitajia Filippiineiltä, ei ole mitenkään erityisen huono idea. Toki valtiovallan tähtäimessä on ennen kaikkea palkkojen alentaminen, ei työvoimapula, jota ei ole. Suomessa ei ole työvoimapulaa. Pula on erikoisalojen työntekijöistä edulliseen hintaan. Siis pula on palkanmaksajasta. Maassa, jossa kaikki verotetaan kuoliaaksi, tämä ei ole ihme.

    ”Orjatyövoima” on hieman harhaanjohtava nimike. Orjuus tulee toista kautta – nimittäin laittoman maahantulon kautta. Koska kaikkea maahantuloa ei voi laillistaa maassa, jossa on hyvä sosiaaliturva ja paljon varastettavaa, laitonta maassaoleskelua ei voi täysin välttää. Astrid Thors rakastaa laitonta maahanmuuttoa, koska se saa hänet tuntemaan itsensä hyväksi ja tärkeäksi.

    Laillisen maahantulon kautta valtio pystyy alentaa työvoimakustannuksia. Vaikutus näkyy: linja-autonkuljettajien palkka putoaa, valtion verotulot kutistuvat, kuljettajien kulutus pienenee, vanhat kuljettajat siirtyvät kortistoon ja eläkkeelle.

    Ajatus oli saada halpaa työvoimaa; saatiin halpaa työvoimaa, samalla saatiin lisää elätettäviä joko alkuperäisestä työvoimasta tai uusista työntekijöistä.

    Vaikka muuttajat tuottavat joitakin uusia työpaikkoja, alempi palkkataso takaa, että kansantalous kärsii ja huoltosuhde huononee, elleivät työttömäksi jääneet kuljettajat maagisesti luo työpaikkoja. En usko että näin juurikaan tapahtuu. Työpaikkojen syntyyn tarvitaan nuoria koulutettuja työpaikattomaksi työvoimaksi ja vanhoja kehäkettuja rakentamaan businesta kasvavassa taloudessa. Talous, jossa vanha työntekijä korvataan nuorella maahanmuuttajalla, on kutistuva talous.

  2. H Karpo sanoo:

    Puheenvuoroon kun ei enää uskalla mennä ilman vainotuksi tulemista, niin Jarille kommentit tänne. Löytyisikö keneltäkään ennusteita, että milloin saavutetaan vuosi 0. Paljon on kirjallisuuttakin suomennettu maista, joiden kehitys alkaa uudelleen vuodesta nolla. Syitä valtioiden romahtamisiin on ollut useita, mutta miltei kaikki sisäsyntyisiä. Muistan Yle:n teettämän, tai ainakin esittämän, muutaman osan käsittävän lyhyt-elokuvasarja, jonka otsikko oli jotain, että ’Suomi vuonna 2030’. Taisi liittyä johonkin Hullu Juttu-sarjaan tai saattoi olla osa asiallisempaakin ohjelmaa. Ohjelma on varmaankin 5-10v sitten esitetty, mutta uskon, ettei sitä enää esitettäisi. Sen maailmankuva oli aika radikaali, mutta huomattavasti ajankohtaisempi kuin 2030. Siinä Tampere oli jaettu eri jengien tai klaanien kesken reviireihin, jotka ryöstöillä ja muilla rikoksilla elättivät itsensä. Rikkaat oli rakentaneet muurit omien alueidensa ympärille ja poliisi suojeli heitä, mitä nyt omat aseelliset turvajoukot taisi olla jo käsikirjoittaja lisännyt ”radikaalisti” muurien sisäpuolelle. Joko tämä tilanne isoissa kaupungeissa on 2020?

Vastaa