Väärässä oleminen vahvistaa luonnetta

Ihan oikeasti. Miten te viranomaiset, politiikot, media ja niin kutsutut suvaitsevaiset pystytte katsomaan itseänne peilistä?

Te ette voi väittää, ettei teitä olisi varoitettu siitä mihin tämä tolkuton turvapaikkapolitiikka tulee johtamaan. Teille on kerrottu useita eri kertoja useilta eri tahoilta, miten täysin erilaisesta kulttuurista tulevien kotiutuminen ei tule toimimaan, koska se ei ole heidän prioriteettinsa. Teille on kerrottu myös, että rasismi ja väkivaltaisuudet sekä kantasuomalaisten, että maahantulijoiden taholta tulevat lisääntymään jos kansalaisia ei asiassa kuunnella. Ja kyllä. Vaikka tumma iho ei ole synonyymi muslimille, niin myös tummaihoinen voi olla rasisti, sanoi Jari Tervo mitä tahansa.

Ja miten te reagoitte kun turvapaikanhakijana tulleet nuoret miehet tappavat suomalaisen miehen ryöstäessään hänet? Te olette muka huolissanne siitä, että natsit rasvaavat köysiään koska te ette yksinkertaisesti pysty myöntämään virheitänne.

Hei. Kukaan ei ole täydellinen. Ette edes te ylimieliset paskiaiset, vaikka mitä ilmeisimmin niin luulette. Niin. Kielenkäyttöni on ehkä hieman vulgaaria mutta se taitaa olla pikkujuttu niiden suomalaisuhrien rinnalla, joita teidän itsekäs ylimielisyytenne ja ahneutenne on luonut. Sen lisäksi kärsijöitä ovat toki myös Suomeen jo kotiutuneet maahanmuuttajat ja ne oikeasti hädänalaiset jotka eivät sotien jaloista pois pääse.

On suoranaista idiotismia tehdä asiat aina samalla tavalla ja odottaa eri tulosta.

Joten. Opetelkaa olemaan väärässä, se vahvistaa luonnetta.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.