Loosers and winners?

Kuka on voittaja humanitaarisessa maahanmuutossa?

Äkkiseltään ajateltuna ne ihmiset, jotka saavat turvapaikan tai oleskeluluvan, mutta kun asiaa alkaa tarkemmin ajattelemaan ja kaivelemaan, niin se ei olekaan niin yksinkertainen mitä media ja päättäjät antavat ymmärtää.

Voittajat.

Follow the money, eli seuraa rahaa on hyvä lähtökohta lähteä tarkastelemaan tätäkin asiaa.

Voittajia tässä bisneksessä ovat lobbarien duuneissa pyörivät päättäjät, joille on tarkoituksen mukaista saada maahan halpaa työvoimaa sekoittamaan järjestäytyneitä työmarkkinoita, matkalla kohti eurooppalaista liittovaltiota, jossa tulee olemaan kolmet päällekkäiset työmarkkinat ja jossa normiduunarin pitää tehdä kolmea duunia, saadakseen elämisensä maksettua.

Ihmiskauppiaiksi taas voi laskea joka ainoan humanitaarisen maahanmuuton seurauksena verovaroista palkkansa saavan ihmisen, joka tällä toiminnallaan tukee ihmisillä tehtävää kauppaa.

Häviäjät.

Häviäjiä tässä ihmiskaupassa ovat taas kaikki muut, jopa ne hyödylliset idiootit, jotka omasta mielestään tekevät oikein, tukiessaan tätä ihmiskauppaa ja esiintyessään humaaniuden airueina. He eivät mitä ilmeisimmin pysty ajattelemaan niin pitkälle asioita, että huomaisivat humanitaarisen maahanmuuton olevan vahingollista kaikille muille, paitsi niille, joilla on varaa vaihtaa maisemaa paskan lentäessä tuulettimeen.

Periaatteessa humanitaarisesta maahanmuutosta ei loppujen lopuksi hyödy kukaan. Mikään raha ei korvaa lähtömaassa menetettyä potentiaalia, eikä tulomaassa heikentyvää turvallisuutta, kaikkia maahanmuuttajaryhmiä vastaan kasvavaa rasismia ja moraalittomia vihapuhelakeja. Ei mikään.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.