Kansanedustajan palkkio on liian iso

Kansanedustajan työ ei ole vaativaa, eikä kansanedustajan työhön tarvita mitään koulutusta. Kansanedustajilla on käytössään paljon huonompi palkkaisia virkamiehiä ja muita asiantuntijoita, joilta kansanedustaja voi selvittää asioita, joista hän ei itse mitään ymmärrä.

Kansanedustajalla on vuodessa neljä kuukautta lomaa, ilmainen työhuone ja lukuisia muita etuisuuksia kuten ilmaiset matkat julkisilla kulkuneuvoilla, avustajat joiden palkan maksaa eduskunta, kakkosasunnosta maksettava kulukorvaus, erilaiset eduskunnan puuhastelukerhot, lobbareiden tarjoamat edut, sekä kaiken päälle sopeutumisraha, jos mokaa niin pahasti, ettei pääse toiselle nelivuotiskaudelle eduskuntaan.

Kansanedustajilla ei siis ole myöskään tekemisistään mitään vastuuta sen neljän vuoden aikana mitä hän kansaa edustaa.

Kansanedustajan tärkein taito olisikin oikeudenmukaisuus sitä kansaa kohtaan, jota hänet on edustamaan valittu. Sitä ei rahalla osteta.

 

 

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.