Charlie on kuollut

Eurooppalaiset yli-ihmiset näyttivät jälleen kerran tekopyhyyden olevan eurooppalaisen ”sivistyksen” yksi tärkeimmistä arvoista. Tekopyhyyden huipentumana voidaan pitää Suomen pääministerin osallistumista Pariisin marssille sananvapauden puolesta, sillä faktaa on se, että joka ainoa Charlie Hebdon piirtäjistä olisi Suomessa saanut syytteen ja pahimmassa tapauksessa tuomittu kuvien julkaisemisen jatkamisesta ehdottomaan vankeuteen.

Pariisin marssi kertoo hyvin paljon eurooppalaisten suhtautumisesta muilla mantereilla asuviin ihmisiin. Ennen Pariisin iskua islamin nimissä tehdyn terrorismin uhreina oli tammikuussa 2015 kuollut jo toistasataa ihmistä, mutta yhtäkään  Charlieta, tai Alexanderia ei ole barrikadeilla nähty.

Kuvottavaksi asian tekee se, että vaikka satiirilehti oli vasemmistolainen, Charlie Hebdon piirtäjät kuuluivat ”sivistyneistön” mielestä tähän samaan islamofobeiksi leimattuun islamilaista terrorismia ja sen takapajuisia käytäntöjä vastustavaan ryhmään. Nyt heidän lattialle valunut aivomassansa kelpaa piehtarointiin suvaitsevaisuus-uskonnon makaabereissa bakkanaaleissa.

On myös hyvin kuvaavaa, että nämä samat tahot jotka ovat jo vuosia niputtaneet islamilaisesta terrorismista Euroopassa huolestuneet ihmiset äärioikeistoon tai islamofobeiksi, ovat itse mahdollistaneet ääriainesten vapaan liikkumisen Euroopassa, säteilläkseen humanitaarisuudellaan julkisuudessa, puuhaten asian taustalla hyvän toimeentulon itselleen ja systeemiin kuuluville, sekä ihmissalakuljettajille.

Sananvapautta ei voi puolustaa vain silloin kun joku sitä puolustanut on menettänyt henkensä.

Ei, teistä kukaan ei ole Charlie.

Charlie on kuollut.

 

 

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.