Tervetuloa Hölmölään!

YLEISTÄ:

Hölmölässä ei pikkuasioista oteta stressiä. Hölmölässä laitetaan asiat tärkeysjärjestykseen. Hölmölässä ei katsota tulevaisuuteen vaan eletään tässä päivässä ja hölmölässä jokaisen tulee kahmia itselleen yhteisestä kuormasta niin paljon kuin ehtii ja niin kauan, kunnes kahmittava loppuu tai velkahanat suljetaan.

Elämää Hölmölässä kuvastaa ehkä parhaiten lasten leikki, jossa marssitaan musiikin tahdissa tuolien ympärillä ja musiikin loppuessa jokainen leikkijä yrittää vallata itselleen tuolin, joita on aina yksi vähemmän kuin leikkijöitä.  Hölmölän versiossa ei  tosin musiikin loppuessa ole tuoleja, vaan kaikki istuvat lattialle.

HALLITUSMUOTO JA POLITIIKKA:

Hölmölässä vallitsee edustuksellinen demokratia ja Hölmölässä kuka tahansa Hölmölän kansalainen voi hakea Hölmölän kansan edustajaksi. Mahdollisuudet päästä läpi ovat hyvät, kunhan vain on muistanut kahmia yhteisestä kuormasta tarpeeksi rahaa vaalikassaan.

Hölmölässä arvostetaan eniten röyhkeitä ja rikkaita, jotka sitten kyykyttävätkin urakalla nöyristeleviä hölmöläläisiä, jotka valitsevat vuosi toisensa jälkeen samat kyykyttäjät edustamaan heitä maailman turuilla ja toreilla.

Koska kysymys on Hölmölästä, valitsevat hölmöläläiset itseään edustamaan myös vakiomäärän hyödyllisiä hölmöjä, jotka sitten ovat röyhkeiden ja rikkaiden pyöritettävänä ikuisella noin 10% mandaatilla. Poikkeuksena tästä ovat entiset Hölmölän siirtomaaherrat, jotka istuvat lähes poikkeuksetta Hölmölän puolustus- ja oikeusministereinä, siihen oikeuttavan noin 3% kannatuksen voimin.

Hölmöläläiset eivät olisi hölmöläläisiä, jos heidän valitsemansa edustajat tekisivät asioita eri tavalla kuin tavalliset hölmöläläiset. Sen johdosta Hölmölän ulko- ja sisäpolitiikan ulkoistamisella on pitkät perinteet.

TALOUS:

Vaikka Hölmölän väkiluku kattaakin vain noin 0,09% koko maapallon väestöstä, niin ilman Hölmölän työtä tekevän kansanosan maksamia veroja ei maapallo  olisi asumiskelpoinen.

Hölmölässä ei ole omaa keskuspankkia eikä omaa rahayksikköä, sillä talouspolitiikka on ulkoistettu.

Hölmölän työllisyysprosentti on noin 50% joista julkisen sektorin palveluksessa on leijonanosa. Loput 50% pyörittelee peukaloitaan, eläkeläisenä, humanitaarisena pakolaisena, työttömänä, opiskelijana, ”opiskelijana”, kuntouttavassa työtoiminnassa tai kattoon syljeskellen.

Hölmölä elää viennistä ja Hölmölän tärkein vientituote on Euro, jota viedään monessa muodossa ympäri maailmaa ja lähes poikkeuksetta velaksi, jota taas otetaan ulkomailta.

Velkarahalla rahoitetaan myös tuontia, jossa kärkisijalla on ihmiskauppa ja humanitaaristen pakolaisten nimikkeellä kulkevat halpatyövoimareserviksi kerättävät ihmiset.

PK-yritykset ovat Hölmölän talouden peruskivi ja siksi niiden toimintaa helpotetaan  antamalla niiden tuottamia verovaroja yritystukina isoille ja globaaleille kilpailijoille.

Tervetuloa Hölmölään.

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.