Aikalisä

Suomi on luovuttanut ulkopolitiikkansa pois omista käsistään ja sen tulokset alkavat näkyä siinä, että Suomi on ajautunut taloussotaan itäistä naapuria vastaan. Taloussotaan jossa Suomella on ainoastaan ja vain hävittävää.

Suomen media täyttyy päivittäin idästä tulevaa sotilaallista uhkaa lietsovista otsikoista, jotka perustuvat enemmänkin näiden medioiden oman poliittisen agendan kuin Suomen ja Suomen kansalaisten etuihin.

Medialla on valtava voima mielipidemuokkauksessa, mutta missä on median vastuu neljäntenä valtiomahtina? Jos kansallinen Yleisradioyhtiökin julkaisee lähes pelkästään oletusarvoihin perustuvia totuuksia Venäjän pyrkimyksistä palauttaa Neuvostoliiton aikaiset rajat, käyttämällä lähteenään presidentti Putinin entistä talousneuvonantajaa ja nykyistä Yhdysvalloissa asuvaa Putin-kriitikkoa, on se selvä merkki siitä, että Suomi on puolensa valinnut?

Jos asiaa tarkastelee puolueettomien lasien läpi, voi kysyä, onko Suomi tehnyt oikean valinnan lähtemällä lähes kritiikittömästi tukemaan Venäjän vastaisia toimia luottaen jälleen kerran vieraaseen apuun? Suomalaisen median ja sen muokkaamia asenteita kuvaa hyvin esimerkiksi ulkoministeri Tuomiojan saama kritiikki ja otsikot siitä, miten Suomi on EUn musta lammas yrittäessään saada huomioiduksi oman asemansa Venäjän rajanaapurina.

Ehkä ulkoministeri Tuomioja oli kaukaa viisas halutessaan kirjata poikkeavan mielipiteensä historian kirjoihin. Ehkä tämän kaiken uhoamisen ja kritiikittömän länsiblokin tukemisen hintana on jälleen sotasyyllisyysoikeudenkäynnit ja Tornihotellissa uusi valvontakomissio?

Viime kerralla piti kuuleman mukaan sitoa pohjanmaan poikia puuhun kiinni, jotta eivät lähtisi ennen aikojaan ja kun sitten lähdettiin ja kokeiltiin, niin hintana oli kymmeniä tuhansia nuoria miehiä, naisia ja lapsia, sekä ennen näkemätön kurjuus.

Nuoren asevelvollisen isänä ja poliittisen sekä sotahistorian suurkuluttajana olen todella huolissani siitä, mihin tämä täysin poliittiseen ideologiaan perustuva vailla tosiasioiden huomioon ottamista oleva ilmapiiri Suomessa johtaa.

 

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.