Lebensraumia perkele!

Mitä ilmeisimmin sodan kokeneet sukupolvet ovat poistumassa keskuudestamme?

Historiaa paljon tutkineena on kuitenkin vaikea ymmärtää, miten idässä asuvista kansoista, kuten slaaveista ja venäläisistä yleensä on jälleen tullut barbaarisia kansoja, joille pitää viedä sivistystä vaikka väkisin. Samaan aikaan poliittinen korrektius estää kritisoimasta idästä ja Pohjois-Afrikasta tulevaa fundamentalista uskonnollista uhkaa, joka on jo aiheuttanut antisemiittistä liikehdintää läntisessäkin Euroopassa.

Slaaveja ja etenkin venäläisiä voi pitää jopa valtiojohdon tasolla jälleen ali-ihmisinä, jotka eivät barbarialtaan tee muuta kuin muodosta sotilaallisen uhkan länsimaiselle yhteiskuntajärjestykselle, jonka edistämiseksi voi pommittaa kokonaisia maita takaisin kivikaudelle.

Antisemitismistä on jälleen tullut salonkikelpoista, kunhan vain muistaa mainita siinä yhteydessä Israelin valtion.

Ukraina, ei osaa päättää itse asioistaan, vaan sinne pitää viedä länsimaista demokratiaa ja talousajattelua vaikka asein.

Venäjä muodostaa sotilaallisen ja barbaarisen uhkan länsimaiselle sivistykselle ja demokratialle, jonka puolesta on aina voinut murhata satoja tuhansia siviileitä massiivisilla sotilasoperaatioilla.

Lyhyt on ihmiskunnan muisti.

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.