Sitä saa mitä tilaa

Jos ja kun äänestää vasemmistopuolueita jotka haluavat rajoittaa ihmisten elämää ja päättää siitä mitä sillä elämällä saa tehdä, niin silloin pitää ottaa vastaan se mitä on tilannut. Kokoontumislain perusteella ilman pätevää syytä naamioituminen julkisissa tapahtumissa on ollut kiellettyä jo vuodesta 2004 ja lakialoitteen tekijänä on sen aikainen Keskusta/SDP-hallitus ja allekirjoittajana on punaistakin punaisempi presidentti Tarja Halonen, sekä SDP:n oikeusministeri Johannes Koskinen.

Pelkästään tätä mielivaltaista ja tulkinnan varaista lakia soveltamalla on poliisilla oikeus ottaa kiinni mielenosoituksessa naamioituneita ihmisiä, oli mukana sitten teräviä astaloita tai ei. Jos nyt sitten haluaa syyttää poliiseja fasisteiksi heidän noudattaessaan SDP:n ja Keskustan voimaan saattamaa lakia, niin looginen johtopäätös on silloin, että SDP ja Keskusta ovat fasistisia puolueita.

Nykyinen vasemmistoliitto ja varsinkin vasemmistonuoret ovat taas suuri ja surkuhupaisa vitsi. Anarkistiseen käyttäytymiseen perustuva ideologia ei ole missään tekemisissä aidon työväen oikeuksia puolustavan vasemmiston kanssa, vaan verrattavissa lähinnä SA:n toimiin 30-luvun Saksassa, tietysti sillä erotuksella, ettei SA-joukot olleet mitään takkutukkia jotka huutavat äitiä apuun  kun joku lyö takaisin.

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.