Hävettää olla suomalainen

Tekisi mieli kääntää juttu englanniksi, mutta nyt hävettää niin paljon ettei kehtaa.

Olen kestänyt leuka pystyssä vielä sen, että suomalaisten veronmaksajien rahoja viedään viitisen miljardia joka vuosi ulos maasta vain siitä syystä, että suomalaiset korkkiruuviakin kierommat politiikot ja salkkumiehet voivat ylpeillä suomalaisten solidaarisuudella. Olen kestänyt sen tietoisena siitä, että ne rahat ovat pois suomalaisilta vähäosaisilta ja ne kerätään tavallisilta suomalaisilta duunareilta ja pienyrittäjiltä eikä yksikään ketku niihin talkoisiin osallistu, mutta mutta.

Kun aikuiset ihmiset kiduttavat ja pahoinpitelevät lähes kuoliaaksi bussipysäkiltä kaappaamansa teiniä pelkästä sadistisuudestaan ja saavat siitä kovimmillaan vähemmän baakkelsia kuin veronkiertäjät, alkaa hävettää. Kaiken häpeän päälle roiskaistaan silmilleni teksti jossa 40 vuotias mies sai tästä tapahtumasta vain 60 päivää vankeutta, koska hän potkaisi maassa makaavaa 15 vuotiasta tyttöä vain kerran päähän? Siis mitä vittua. 40 vuotias mies sai vain 60 päivää koska potkaisi maassa makaavaa 15 vuotiasta kidutettua tyttöä vain kerran päähän????

Kyllä hävettää ja ihan tuelta.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.