Raiskaus on törkeä rikos

Jos heittää kadulle lihapalan ja kissa syö sen, onko se lihapalan heittäjän vai kissan vika?

Tämän tasoisilla kommenteilla kuitataan valitettavan useasti se, kun nainen joutuu pukeutumisensa tai alkoholin käyttönsä takia raiskauksen uhriksi. Tälläiset kommentit ovat omiaan kuvaamaan sitä työtä, jota sosialiterroristit ovat tietoisesti tai tietämättään tehneet. Rikollinen on lähtökohtaisesti jos ei yhteiskunnan uhri, niin vähintään rikoksen uhriksi joutuneen provosoivan käytöksen takia syyntakeeton.

Suomen mädännetyssä oikeusjärjestelmässä rattijuoppo on uhri, mutta myös toisaalta lärvit vetänyt daami syyllinen.

Minusta tulisi ottaa huomioon, että kaikki raiskatut naiset ovat jonkun tyttäriä, siskoja, tai vaimoja ja siksi ihmettelen suunnattomasti, miksi isät ja puolisot katsovat sivusta, kun raiskausten määrä ja ennen kaikkea niiden uhka lisääntyy vuosi vuodelta.

Enää ei ole kysymys ääliökännissä saattuneista hetkellisistä penetraatioista joita kadutaan aamulla, vaan väkivaltaisista naista alistavista tapahtumista, jotka jättävät 100% varmasti jälkensä loppuelämäksi.

Vaikka Paavo Lipponen on sitä mieltä, että Helsinki on turvallinen paikka jossa ei tietenkään tarvitse mennä tyrkyttämään itseään jokaiseen pusikkoon, niin minun mielestäni Suomessa naisella pitää olla oikeus päättää, minkä pusikon läpi turvallisesti kotiinsa haluaa, vaikka sitten pikkarit jalassa ja täydessä lärvissä. Sen pitää olla lähtökohta, vaikka maailma paha paikka onkin.

 

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.