NATO

Mennään realiteetteihin. Suomen mahdollisuus liittyä NATOon meni jo. Se meni sosialistitoverien jahkailuun Neuvostoliiton hajottua, kun samaan aikaa esimerkiksi Viro käytti tilaisuuden hyväkseen.

Nyt on käteen jäänyt Musta-Pekka, sillä Venäjä ei vahvistuttuaan missään nimessä voi hyväksyä toistatuhatta kilometriä pitkää rajaa NATO-maan  kanssa, varsinkin kun se raja menee melkein Jäämerelle asti.

Minä ymmärrän uhon, jossa suomalainen vastaa kymmentä ryssää, mutta en millään ymmärrä sitä naiviutta, jonka takia minun poikani voi joutua paikkaan, millaisista kerrotaan vain historian kirjoituksissa.

Tosiasiat voivat olla ikäviä, mutta ikävin tosiasia on se, että jos ja kun Suomi joutuu taitamattomien valtionpäämiehien ja ahneuden takia osaksi kansainvälisiä konflikteja, tulevat tosiasiat osaksi joka päiväistä elämäämme.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.