Suomalaiset ovat lampaita

Seitsemässä vuodessa on Suomi ajettu konkurssiin ja myyty yhdeksi Euroopan Unionin osavaltioista. Katainen, joka on saanut koulutuksensa Euroopan Kokoomusnuorten puheenjohtajana kyseistä vallanvaihto-operaatiota varten, vaihtaa maisemaa muutama miljoona veronmaksajien rahoja pankkitilillään. Mukaan tähän kaikkien aikojen maanpetokseen Katainen sai koko Suomen vasemmiston. Jopa SDP:n puheenjohtaja pääsi tutustumaan Bilderbergin kokouksessa siihen suunnitelmaan jota kohti Eurooppalaiva on seilaamassa. Myös Urpilaisen pankkitilit tulisi tarkistaa.

Mutta mitä tekee suomalainen? Pärisee sosiaalisessa mediassa ja tehtailee digitaalisia addresseja, joista ei ole yhtään mitään hyötyä. Ei yhtään mitään. Kun sosiaaliturva on ajettu tasolle jolla se on ollut viimeksi ennen sotia, voi olla, että suomalainenkin alkaa etsimään oikeuksiaan muilla tavoilla kuin äänestämällä. Siihen menee joka tapauksessa vielä vuosia ja mitä kauemmin siinä menee, sitä vähemmän on suomalaisilla jättää tuleville sukupolville.

Vapaan liikkuvuden mukanaan tuomat sosiaalipummit, väkivaltarikolliset, talousrikolliset, raiskaajat ja kaikenlaiset etnisen taustansa perusteella erioikeuksia vaativat paskahousut, ovat vain pieni sivujuonne siinä isossa kuvassa, millaiseksi Euroopan Unioni on tarkoitus rakentaa. Euroopan Unionin virallisissa dokumenteissa lukee tasan tarkkaan kuinka monta kamelikuskia Suomeen on tarkoitus roudata, jotta maan palkkataso saadaan laskemaan. Samasta määrästä kamelikuskeja puhui myös Katainen, eikä varmastikaan ihan sattumalta.

Jokainen omilla aivoillaan ajatteleva yksilö ymmärtää 100% varmasti, ettei yksikään perseaukinen kamelikuski matkusta tuhansia kilometrejä ”turvaa” hakemaan. Siihen heillä ei ole yksinkertaisesti mahdollisuutta, sillä ihmissalakuljettajat ottavat matkasta ”vapaaseen Eurooppaan” noin 10 000 euroa eli suomalaisen työttömän vuositulot.

Täyttäkää ihmeessä nettiaddresseja, mutta kuten olette moneen kertaan edustajien suusta kuulleet. Te ette osaa omista asioistanne päättää. Vitun lampaat.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.