Kun lasipallo särkyy

Tämänkin kirjoituksen tulevat tyrmäämään yleistieteen kandit ja maisterit, poikkitietäjät ja muuten vain hyvät ihmiset. Argumentteinaan he käyttävät jo tutuksi tulleita, pelkoa, vihaa, tai lapsuutta ilman leluja. Se on heidän oikeutensa ja minun oikeuteni on ilmaista mielipiteeni. Mielipiteen ilmaisun vapaus on asia, josta ei kannata luopua ja vaikka Suomessa vääriä mielipiteitä esittävät voidaankin laittaa vankilaan, niin seinää vasten ei (vielä) niistä ketään laiteta. Sekään aika ei ole kaukana, jos antaa pikkusormen sosialiterroristeille.

Kymmeniä vuosia kestänyt sosialidemokratia on tehnyt tehtävänsä. Lähes jokaista ihmisen normaalia liikettä valvoo hyväveliverkoston kautta duuninsa saanut sosialiterroristi. Ihmisille uskotellaan, että he asuvat hyvinvointivaltiossa, koska heille annetaan mahdollisuus elää velaksi. Ihmiset ottavat vastaan vaikka mitä paskaa työpaikoilla, virastoissa tai sosiaalisessa elämässään, koska he eivät voi sanoa, nyt riittää.

Velka on vankeus, jonka takia on pakko pitää turpa kiinni. Pelkkä sanan neekeri sanominen voi viedä duunin, kämpän ja mikä pahinta, sosiaaliset suhteet. Ihmiset, jopa kaverit ja sen lisäksi valtiovalta käyttävät häikäilemättömästi hyväkseen mahdollisuutta sulkea kaikki mukavuusalueen ulkopuolelle menevät pois näköpiiristä. Vallan kolmijako-oppi on poistettu käytöstä, kun sosialiterroristien hyväveliverkosto on miehittänyt kaikki toimivan demokratian kannalta tärkeimmät virat.

Sosialiterroristit eivät hyväksy, että yksilö osaa ajatella ja ratkaista suurimman osan ihmiselämään liittyvistä ongelmista ihan itse. Ei. Ja miksi hyväksyisisivät, koska sen jälkeen heiltä loppuisivat duunit. Voiko joku tosissaan väittää, että Suomessa tarvitaan demokratia- ja kieliasioiden yksikön johtajaa, vai onko virka kyhätty siksi, että entisen vähemmistövaltuutetun tilalle piti saada toinen virkaan täysin sopimaton idiootti? Demokratia- ja kieliasioiden yksikön johtaja? Demokratia- ja kieliasioiden yksikkö???

Vähemmistövaltuutettu? Voiko olla härskimpää esimerkkiä siitä, kuinka ihmiskaupalla tehdään kymmeniä tuhansia euroja vuodessa maksavia turhanpäiväisiä virkoja?

Sosialiterroristi tietää mikä sinulle on parasta, mutta kauheinta on se, että joku vielä äänestää näitä kuoliaaksiholhoojia. Sosialiterroristin äänestäjä on tyypillinen kyllä se siitä sitten ihminen, joka vuodesta toiseen tuudittautuu siihen, että joku muu hoitaa hommat, kunhan tilille kolahtaa sen verran hilloa, että saa lyhennettyä lainaa, tai maksettua Hobby Hallille plasmatelkkaria osamaksulla.

Sosialiterroristia ei kiinnosta, että vitun paskasta terveydenhuollosta joutuu maksamaan ja erikoissairaanhoitoon pääsee vain onnekkaat ennen kuolemaansa. Sosialiterroristi päinvastoin haluaa korottaa tasaveroja, eikä ymmärrä, että pienituloisten maailmassa se tarkoittaa joillekin yksilöille elintärkeiden lääkkeiden hinnan nousua. Paskaako niistä? Sosialiterrorismi ei perustu yksilön oikeuteen.

Miksi sitten ihmiset ovat pienituloisia? No siksi, että sosialiterroristi haluaa verottaa sinua samalla tavalla kuin vanhuksia, jotka maksavat 80% eläkkeestään hoitokoteihin, joissa pääsee hyvällä tuurilla kolme kertaa viikossa vessaan ja kerran kuukaudessa ulos. Omaiset eivät tietysti ehdi hoitaa koska pitää olla duunissa jotta voi maksaa Hobby Hallin osamaksuja.

Sosialistiterrorismin avulla Suomen kouluista ja jopa päiväkodeista on tehty Natsi-Saksan tyylisiä Napoloita, joissa jokainen kansalainen kasvatetaan vain ja ainoastaan aatteen palvelukseen. Yksilöillä ei ole joukossa sijaa ja jos he eivät kehity ideologian mukaisesti, eristetään heidät tavalla tai toisella. Yleisin keino on Natsi-Saksasta tuttu epäilyttävän yksilön leimaaminen, jolloin yhteisö eristää yksilön automaattisesti. Samaa metodia käyttävät toki myös koulukiusaajat.

Sosialiterrorismin ovat hyväksyneet myös entiset oikeistopuolueet, joille yksilönvapaus on ennen ollut maailman tärkeimpiä aatteita. Sosialiterroristit toki leimaavat äärioikeistoksi kaikki ne tahot, jotka eivät hyväksy sosialiterroristien ideologiaa. Sosialiterroristit assosioivat väkivallan käytön ja vahvimman oikeuden äärioikeistolaiseksi, vaikka todellisuudessa Sosialiterrorismi on aate jossa kaikki alistetaan kuuliaisiksi keinoja kaihtamatta.

Sosialiterrorismi sopii mainiosti Suomen rasistisimmalle puolueelle RKP:lle, jonka siirtomaaherrojen jälkeläiset omistavat edelleen suurimman osan Suomea. Nyt nämä Ruotsin persettä nuolevat rasistit ovat saaneet Suomen jälleen kerran osaksi kansainvälistä konfliktia, ujuttamalla Suomen Euroopan Unionin jäseneksi, sosialiterroristien myötämielisellä avustuksella.

Parikymmentä vuotta jatkunut sosialiterroristien ohjailema ihmiskauppa, joka myös humanitaarisena maahanmuuttona tunnetaan, on saanut mittasuhteet jossa suomalaisten vaivalla rakentama toimiva yhteiskunta on muuttunut ennen sisällissodan aikoja muistuttavaksi. Veljet ja sisaret ovat asettuneet vastakkaisiin poteroihin. Ihmiskaupasta on tehty ennen näkemätön bisnes ja sitä harrastetaan niin humanitaarisen maahanmuuton muodossa kuin myös lasten huostaanottojen muodossa.

Rahalla ei oikeastaan ole merkitystä, mutta kun yhteiskuntarauha alkaa järkkymään, ollaan kusessa. Sen lisäksi Suomen kaikkien aikojen huonoin hallitus, jonka puikoissa häärää keskenkasvuiset valtaa ja mammonaa haluavat nulikat, ovat jakaneet ja luvanneet miljardeja suomalaisten rahoja ulkomaalaisille sijoittajapankkiireille, joiden tulisi itse kantaa riskinsä joita he ovat ottaneet jakaessaan avokätisesti rahaa välimeren pelleille. Vaikka ulkoparlamentaarinen jalkapallohuligaanin johtama vasemmistoliitto olisikin lähdössä hallituksesta, sillä ei ole mitään merkitystä pelin kulkuun, joka on jo ennalta määritelty Brysselin taholta.

Kaiken muun paskan lisäksi, nämä idiootit ovat siis sitouttaneet Suomen osaksi sosialististen Euroopan kansojen liittoa, ujuttamalla perustuslakiin maininnan, jonka mukaan Suomi kuuluu Euroopan Unioniin. Näin nämä roistot, tai idiootit, ihan miten vain, ovat turvanneet oman selustansa mahdollisilta maanpetturuussyytteiltä, jos paska lentääkin tuulettimeen.

Nyt se paskan lentäminen on lähempänä kuin kymmeniin vuosiin, kun Suomen nuijat ovat pakotettuja yhdessä rintamassa hyökkäämään sinne, mihin USAn tai Euroopan herrat kartalla nuolensa piirtävät.

Sitä saa mitä tilaa ja äänestäminen on jo liian myöhäistä. Edustuksellisen demokratian nimellä toimiva sosialiterroristien diktatuuri ei lopu, ennen kuin kaikki on jälleen kerran hajoitettu.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.