Kolmas maailmansota.

On oikein hyvä juttu, että Ukrainan ja varsinkin Krimin tapahtumien johdosta EHKÄ käynnistyvä sota, on tullut sodittua moneen kertaan sosiaalisessa ja jopa paperimediassa, sekä muissa tiedotusvälineissä. Jospa nyt keskityttäisiin sitten välttämään se oikea ja lähdettäisiin faktoista.

Venäjä turvaa omat intressinsä siinä kuin vaikka Yhdysvallat, koska sillä on siihen mahdollisuus. Vaikka olisikin kuinka mahtavaa, että hippien vaatimuksesta Putin sanoisi, no ei kai, mä vaan juksasin, niin se on erittäin epätodennäköistä. On myöskin erittäin epätodennäköistä, että todellisuudesta irrallaan oleva henkilö pystyy pitämään vuosikausia kiinni itsevaltiaan paikastaan missään maassa, oli Merkel mitä mieltä tahansa.

 

 

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.