Perhe on pahin

JH: Kyllä minua rasismisyytökset loukkaavat, samoin sukulaispariskunnan minusta levittämät valheet. Eivät minua edes kunnolla tunne, ja silti pitää suoltaa julkisuuteen satamäärin henkilöäni ja persoonaani solvaavia ja panettelevia vihaviestejä. Loukkaavat siinä samalla läheisiäni ja omaa sukuani.

RH: James Hirvisaari, ole ystävällinen ja esitä ne valheet, joita olemme sinusta ”levittäneet”.

Kaikki sinuun liittyvät kirjoituksemme perustuvat sinun omiin kirjoituksiisi ja toimintaasi. Kaikki kirjoittamamme on todistettavissa. Pidän sinun kommenttiasi törkeänä valehteluna ja kunniaamme loukkaavana.

Kunnia pitää omata, jotta sitä voi loukata, joten aloitetaanpa tästä.

Kansanedustajan natsijatsit.

Siinä meni sitten natsinippuun sukulaiset, tuttavat, asikkalalaiset yrittäjät ja oman siskon hääpäivä. Huijattuina uhreina, tietysti.

Surullista.

Mutta mitä vaimo edellä, sitä mies perässä.

JHOlisit ollut vaikka mikä muu hyvänsä erikoisuuden tavoittelija tai mitä muuta aatetta ajava, niin emme olisi katkaisseet välejä. Ratkaisevat asiat tässä olivat kuulumisesi Suomen Sisuun ja ymmärtämyksesi Breivikin hirmuteoille. Omaan puutteelliseen ja historiaa tuntemattomaan osaamattomuuteesi liittyvä kiihkomielinen ja rasistinen agitaatiosi on niin sietämätöntä, että sukulaissuhde sen rinnalla on sivuseikka.

Mielenterveysongelmaisten kanssa työskenteleville on itsestään selvää, että aina pitää yrittää ymmärtää, mutta ei missään nimessä hyväksyä. Tasan ei käy onnen lahjat.

Toisaalta, miten paljon sitten pitäisi odottaa ihmiseltä, jonka mielestä:

 JH: Enemmistö on aina jo lähtökohtaisesti turvatussa asemassa eikä todellakaan tarvitse mitään erityissuojelua. Pelkkä ajatuskin on naurettava.

Kuulen jo mielessäni ainakin etelä-afrikkalaisten ja intialaisten nauravan partaansa.

 

 

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.