Uuskolonialismin lähteillä

Ollaanko Suomea ajamassa täysin tarkoituksellisesti tilaan, jossa esimerkiksi Kreikka ja Kypros tällä hetkellä ovat?

Jonossa on edellä toki vielä muita maita kuten Italia, Slovenia, Espanja, Portugali, Irlanti ja muut velaksi elävät eurooppalaiset ”hyvinvointiyhteiskunnat.”

Liittovaltio on päivä päivältä lähempänä ja itsenäisten talouksien vallankaappaus tosiasia.

Enää ei tarvita aseita muiden maiden valtaamiseen, riittää kun ajaa ne konkurssiin.

On vaikea uskoa, että Suomella olisi paikkaa uuden liittovaltion johtajiston joukoissa, muuten kuin asukasmäärään perustuvilla europarlamentaarikon paikoilla. Onko 13 paikkaa tarpeeksi 743 muun maalaisen joukoissa? Riippu varmasti myös materiaalista.

Keitä ovat sitten nämä arkkitehdit jotka Suomea ytimiin vievät.

Pääpiruna toimii Euroopan kokoomusnuorten broilerikasvattamon entinen puheenjohtaja, Jyrki Katainen. Sillä aikaa kun kansa keskittyy Kataisen matematiikan numeroon, on heppu noussut Suomen Kokoomuksen puheenjohtajaksi, valtionvarainministeriksi ja pääministeriksi.

Kaikki mitä kabineteissa tapahtuu on tarkan suunnitelman tulosta. Lankoja käsissään pitelevät tuntevat rahan voiman ja ihmisten hyväuskoisuuden. Sen suunnitelman päässä häilyy liittovaltio, jota ohjaillaan Brysselistä.

Tavoitteena näyttää olevan Amerikan Yhdysvaltojen kaltainen liittovaltiosysteemi, mutta saavutetaanko sellainen avoimen demokratian vai väkipakon voimalla?

Tähän mennessä näyttää siltä, että väkipakolla, tekosyynä tahallaan aiheutettu rahakriisi.

Pakottaminen taitaakin olla ainoa keino, sillä noin viidensadan miljoonan ihmisen joukkoon mahtuu toinen toistaan erilaisempia kulttuureita ja ihmisiä.

Amerikan mantereelle nämä eurooppalaiset lähtivät vapaaehtoisesti ja ennen liittovaltion syntyä,  käytiin monta veristä taistelua.

Jyrkin suunnitelma on selkeä ja vahinko on jo tapahtunut. Suomen perustuslakiin on kirjattu Euroopan Unionin jäsenyys ja perustuslakia ei muuteta hetkessä muuten kuin voimakeinoin.

Eurooppa kiehuu ja se kiehuminen ei ole koskaan tarkoittanut mitään hyvää. Varsinkin nuorisotyöttömyys on huipussaan. Samaan aikaan ympäri Eurooppaa sijoitetaan kolmannen maailman ihmisiä siinä toivossa, että halpatyövoimaa jolla pakotetaan eurooppalaisetkin halpatyövoimaksi, riittää jatkossakin.

Euroopan historia valitettavasti todistaa, että tähän päästäksemme pitää hajoittaa jotta voidaan rakentaa uudestaan. Kaupunkeja on helpompi hävittää kuin rakentaa totesi eräs viime vuosisadan hajoita ja hallitse politiikan mannekiini.

Nyt jos koskaan olisi erittäin tärkeää saada Euroopan parlamenttiin edustajia, jotka eivät edusta omia intressejään, vaan Euroopan intressejä joihin kuuluu mm. se, että jokaisen maan erikoisasema sekä geopoliittisesti, kulttuurillisesti, että ilmastollisesti otettaisiin tosissaan huomioon.

Sitä odotellessa.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.