Ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa

Sanotaan, että pessimisti ei pety.

Sukupuolineutraalin avioliittolain aloite keräsi vuorokaudessa huiman allekirjoitusmäärän ja ihmiset ovat uuden ”Haavistoilmiön” pauloissa.

Syyskuussa 2011 kansanedustajat Modig, Thors, Tynkkynen, Huovinen ja Männistö tekivät samasta asiasta aloitteen, jonka allekirjoitti lopuksi vain 76 kansanedustajaa.  Lakialoite meni muitten ”ei niin kiireellisten” kanssa mappiin Ö.

Miksi näin sitten tapahtui?

Tasa-arvoisen avioliittolain ajaminen jätettiin pois hallitusohjelmasta, koska Päivi Räsäsen johtamat kristillisdemokraatit piti saada hallitukseen. Räsästä tarvittiin hallituksen venyttämiseksi niin leveäksi, että sen eduskuntaenemmistö kestää jonkin pikkujoukon puolenvaihdon.

Nämä jotkin pikkujoukot ovat taas vasemmisto sekä vihreät.

Koska 44+42+9+6 on edelleen 101 ja politiikka likaista peliä tarkoittaa se sitä, ettei näillä kansalaisten tekemillä aloitteilla ole mitään merkitystä, elleivät ne sitten hyödytä enemmistöhallitusta(Kok, SDP, RKP ja KD) joiden kannatajajoukoissa on edelleen iso joukko patakonservatiivisia arvoja kannattavia ihmisiä.

Vasemmisto ja vihreät ovat Suomen politiikassa loppupeleissä pelkkä sivujuonne. 

Anteeksi jos pilasin päivänne, mutta koittakaa seuraavaksi äänestää ja mieluiten täysin väärin.

 

 

 

 

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa