Homo sai turpaansa

Lehdet ja varsinkin sosiaalinen media täyttyivät uutisesta jossa oululainen kaupunginvaltuutettu Janne Hakkarainen(vihr) sai turpaansa.

Hakkarainen uskoo, että heidät pahoinpideltiin siksi, että hänen miespuolinen ystävänsä oli pukeutunut naisten vaatteisiin.

Hakkarainen on kertomansa mukaan saanut myös aikaisemmin turpaansa. Mitä ilmeisimmin Hakkarainen uskoo näiden turpaansaamisten syynä olevan hänen avoin homoseksuaalisuutensa.

Ottamatta sen enempää kantaa niin itsesäänselvään asiaan kuin väkivallattomuuden tavoittelu, on pakko todeta, että minäkin olen saanut turpaani. Montakin kertaa. Vain ja ainoastaan sen takia, että minulla on ollut pitkä tukka.

Minua on haukuttu myös sen pitkän tukan takia homoksi.

Homoksi haukkuminen on mitä ilmeisimmin vakiintunut käytäntö myös niiden puolelta, joiden mielestä homoja ei saa haukkua. Yllättävän usein negatiivisen mielipiteensä homoseksuaaleista ilmaisevat saavat kuulla olevansa homofobiikkoja sen takia, että he ovatkin itse asiassa homoja.

Homoseksuaalisuus ei ole sairaus. Näin ei saa sanoa. Se on kauheaa ja ihmisarvoa loukkaavaa.

Uskovaisuus ei ole sairaus. Uskovaista voi haukkua sairaaksi ja mielenvikaiseksi. Niin saa sanoa…. niin saa sanoa kaikista muista paitsi islamin uskoisista.  Se on oikeudenmukaista ihmisarvoa.

Kaksinaismoralismi on sairaus. Jonkinlainen kaksisuuntainen mielialahäiriö tai jotain….

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa