Ratkaisu humanitaarisen maahanmuuton lieveilmiöihin

Sosiaaliturva on valtion, kunnan tai muun julkisyhteisön, kuten Suomen Kansaneläkelaitoksen tuottama kokonaisuus asukkaiden tai kansalaisten terveyden ja toimeentulon turvaamiseksi.

Suomen sosiaaliturva jakautuu kahteen erilaiseen turvaan: asumisperusteinen sosiaaliturva; työskentelyyn perustuva sosiaaliturva.

Suomalainen sosiaaliturva pitäisi säätää kansalaisperusteiseksi ja työskentelyyn perustuvaksi. Tällöin vältettäisiin sosiaaliturvan perusteella maahan hakeutuvien turvapaikanhakijoiden maahantulo.

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Ratkaisu humanitaarisen maahanmuuton lieveilmiöihin

  1. Jari-Petri Heino sanoo:

    Eikö sinulla ole oikeasti parempaa tekemistä? Minä kirjoitan vain täällä ja facebookissa, enkä voi vastata muiden kirjoittelussa. Toiseksi, pääsen puheenvuoroon kommentoimaan jos haluan ihan omalla nimelläni, mutta ei kiinnosta.

    Minä olen saanut tietoni muukalaislegioonasta lukemalla ja haastattelemalla siellä ollutta ihmistä. Tietoni Afrikasta saan seuraamalla muutakin mediaa kuin Uutta Suomea, sekä lukuisilta ystäviltäni jotka siellä ovat käyneet tai siellä asuvat. Jos pidät ihmeellisenä sitä, että joku muukin kuin Andersson on ollut legioonassa niin suosittelen tutustumaan vaikka Kari Kallosen kirjaan Leijonalegioona.

Vastaa