Yksi pieni antifantti marssi näin…

Aurinkoista tietä ministeriöön päin ja koska matka oli pitkä niin, pyysi hän mukaan yhden toverin.

Vasemmistoliitto ja ennen kaikkea sen nuoriso-osasto on tullut useasti julkisuuteen antifasistisella toiminnallaan. Vaikka entinen vasemmistonuorten ja nykyinen vasemmistoliiton puheenjohtaja, sekä Kulttuuri- ja Urheiluministeri jättääkin toiminnan lähinnä jalkapallokatsomossa poliiseille huutelemiseen, sekä tukirahojen jakamiseen omille viiteryhmilleen, ovat nykyinen ja entinen vasemmistonuorten puheenjohtaja isossa roolissa, kun puhutaan ilmeisesti kuun pimeällä puolella oleskelevien natsien metsästyksestä.

Asiaan tulisi suhtautua huumorilla, mutta kun ihmisistä kerätään nettiin tietoja nimellä ja naamalla musta tuntuu pohjalta, liikutaan jo sellaisessa maastossa, että jonkun tulisi ottaa asiasta vastuu.

Vaikka suojelupoliisin edustaja kertoo äärioikeiston olevan Suomessa marginaali-ilmiö joka ei aiheuta minkäänlaista turvallisuusuhkaa, perustelee antifantti natsien nousua yhden pride-iskun ja kotietsinnöissä löytyneiden hakaristilippujen voimalla. Suojelupoliisin edustaja ilmoittaa, ettei hän allekirjoita kaikkia Koivulaakson ja Anderssonin kirjan Äärioikeisto Suomessa väitteitä.

Sama antifantti on tullut tutuksi myös youtube-videosta, jossa hän väittää väkivaltaisia antifantteja äärioikeistolaisksi.

Sama antifantti on sitä mieltä, että perussuomalaiset ovat äärioikeistolainen puolue, joka pitäisi sulkea ulos parlamentaarisesta toiminnasta ja toinen antifantti taas, että perussuomalaisten päästessä hallitukseen, tulee politiikasta rikollista.

Nämä kaksi pientä antifanttia eivät näytä ymmärtävän sitä asiaa, että vaikka vasemmiston ja toisen antifanttipuolueen eli vihreiden kannatus laskettaisiin yhteen, se ei silti riittäisi lyömään perussuomalaisten kannatusta.

Vasemmistosta sekä osittain myös vihreistä onkin tullut antifanttien leikkikenttä ja niiden katu-uskottavuus politiikassa vetoaa ainoastaan reaalielämästä irtautuneisiin nuoriin aikuisiin. Kokoomus, RKP ja SDP tietysti kiittävät kun antifantit pitävät sen verran meteliä, ettei median tarvitse antaa liikaa tilaa oikeille asioille, kuten nyt vaikkapa Euroopan laajuinen lama ja suurtyöttömyys, sekä verojen kiristys.

Kun Suomesta ei löydy tarpeeksi natseja ja SUPO:n edustajakin on sitä mieltä, että toiminta on marginaalista ja lähinnä netissä puskista huutelua, pitää ruotsalaisomistuksessa olevan median toki ottaa sitten haastatteluun Ruotsin suojelupoliisin edustaja.

Suomi on maa, jolla ei ole samanlaisia rotuoppiperinteitä kuin ruotsalaisilla ja tänne mahtuu kyllä marginaaliin jäävät antifantit sekä natsitkin, mutta pelisäännöt pitäisi kuitenkin olla kaikille samat.

 

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Yksi pieni antifantti marssi näin…

  1. Yläneen pöljä sanoo:

    Tämähän se sivulliselle onkin niin hupaisaa seurattavaa. Ajetaan neuroottisesti takaa jotain, jota ei ole, mutta väitetään kiven kovaa olevan. Samalla hetkellä hallituskumppani kokoomus perseraiskaa vasemmistoliittoa joka päivä ja useaan kertaan. Hölmömpi voisi luulla, että raiskattava nousisi vastarintaan, mutta ei: syyttää kaikesta perussuomalaisia. Helppoa on kokoomukselaisten elämä.

Vastaa