Vainoa ja semantiikkaa

Natsien vainot juutalaisia kohtaan olivat valtiollista vainoa, joka alkoi saksalaisten vainolla oman maan kansalaisia kohtaan.
Natsien päästyä valtaan,  alkoi valtakunnallinen propaganda, jossa juutalaisilta vietiin ihmisarvo.

Samaan roskakoppaan päätyi myös niiden ihmisten ihmisarvo, jotka olivat natsihallituksen toimista eriävää mieltä. Heidät pakattiin loppupeleissä juutalaisten kanssa samaan selliin. Tosin  siihen riitti jo Hitler vitsin kertominen.

Vaino oli alussa poliittista ja perustui pitkälti siihen, että antsemitismi oli ollut jo vuosisatoja niin sanotusti muotia, myös muualla kuin Saksassa. Juutalaiset olivatkin siis oiva kohde pönkittää omaa poliittista agendaansa.

Propagandassa juutalaiset olivat kaiken pahan alku ja vähän kerrassaan heidät suljettiin erilaisin toimenpitein ulos yhteiskunnasta. Aluksi erottamalla viroista, vangitsemalla tekaistuilla syytteillä ja loppujen lopuksi säätämällä uusia lakeja.

Kristalliyönä homma karkasi lapasesta, kun valtion propaganda teki tehtävänsä ja hyödylliset idiootit, jotka toimivat myöhemmässä vaiheessa valtiollisen rikolliskoneiston leivissä keskitysleireillä, pahoinpitelivät ja tappoivat juutalaisia.

Juutalaisuus ei ole rotu, vaan uskonto ja elämäntapa.

Hallituspuolueiden edustajien kommentit ja median vaino PerusSuomalaisia kohtaan on valtiollista vainoa, joka on vainoa oman maan kansalaisia kohtaan.

Perussuomalaisen Euroopan Unionin toimia tosissaan kyseenalaistavan ja suomalaisia arvoja puolustavan politiikan saatua jalansijaa, alkoi valtakunnallinen propaganda jossa Perussuomalaisuudelta viedään jopa ihmisarvo.

Samaan roskakoppaan päätyy myös niiden ihmisten ihmisarvo, jotka ovat eurohallituksen toimista eriävää mieltä. Heidät pakataan pariksi vuodeksi selliin, kun taas perussuomalaiset pääsevät vielä sakoilla. Siihen riittävät härskit vitsit valtakunnan johdosta ja heidän suojateistaan.

Vaino on puhtaasti poliittista ja perustuu pitkälti siihen, että liittovaltiokehitys ja halpatyövoiman käyttö orjatöissä on Uudessa Euroopassa muotia. Näitä ilmiöitä vastustavat, ovatkin siis erinomainen  kohde pönkittää omaa poliittista agendaansa, naamioimalla se suvaitsevaisuuden verhoon.

PerusSuomalaiset ovat kaiken pahan alku ja juuri ja vähän kerrallaan heidät halutaan sulkea erilaisin toimenpitein pois yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta säätämällä muun muassa uusia lakeja, joiden perusteella voidaan tekaista syytteitä. Jopa hallituspuolueiden edustajien taholta on esitetty vaatimuksia perussuomalaisten poistamiseksi parlamentaarisista tehtävistä. Samat edustajat vertailevat perussuomalaisia avoimesti natseihin. Perussuomalaisia on jo savustettu edustustehtävistä median avustuksella. Perussuomalaisia ohitetaan jo myös työmarkkinoilla ja edustustehtävissä.

Ruotsi, jota myös monessa asiassa Suomen mallimaana pidetään on päässyt uusnatsismissaan jo niin pitkälle, että valtamediassa julkaistaan juttu, jossa ruotsidemokraatit esitetään torakoina. Suomessa olemme saaneet nauttia vasta sarjakuvastripistä suurimmassa lehdessä ja pilakuvasta kirkon julkaisussa.

Perussuomalaisten vaino ja julkinen parjaaminen on tullut hyväksyttäväksi ja ruoska viuhuu välillä kovaakin. Perussuomalaisista ja suomalaisuudesta voi kirjoittaa lähes mitä vain, mitä ei toisesta kansasta tai poliittisesta suuntauksesta sensuuri hyväksyisi.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa