Keskustelupalstojen ongelmat

Sananvapauden pitää olla rikkomaton ja suurin syy siihen on se, että ihmisillä on oikeus tietää mitä ympärillä tapahtuu ja keitä joukossamme kulkee. Koska media on jo kautta aikojen julkaisut mielipiteitä ja uutisia hyvin valikoiden, on kansalaisilla ensimmäisen kerran historiassa mahdollisuus lukea sekä sensuroimattomia mielipiteitä, että tiedotusta.

Pedofiilirinkejä, rikollisliigoja, kadonneita jne on tavoitettu sosiaalisen median avulla. Päivittäin voi myös lukea tekstejä, joiden kirjoittajat tuovat esille jopa ajatusmaailmoja, joiden olemassaolosta jokaisen tulisi olla tietoinen.

Ihmisten keskinäinen kanssakäyminen on siirtynyt laajalti verkkoon ja facebook-maailman lieveilmiöt ovat tosiasia.

Kun äänenpainoja ja fyysistä paikalla oloa yritetään paikata hymiöillä tai huonolla sarkasmilla, on tuloksena lukuisa määrä väärinymmärryksiä.

 

 

 

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa