Minun pieni maailmani.

Tukholma, Sölvesborg, Åmål, Malmö, Göteborg, Oslo, Bergen, Kööpenhamina, Halle, Hampuri, Bochum, Antwerpen, Osnabruck, Hardenberg, Tilburg, Pariisi, Pratteln, Treviso, Salzburg, Budabest, Wien, Zlin, Varsova, Poznan, Krakova, Bad Salzungen, Offenbach, Berliini, Frankfurth, Stutgart, Praha, Wroclaw, Erlangen, Glauchau, Antwerpen, Groningen, Worgel, Lublijana, Munchen, Milano, Strasbourg, Limoges, Rennes, Lontoo, Lille, Lyon, Barcelona, Gibraltar, Bergara, Toulouse, Trieste, Zadar, Bryssel, Köln, Stutgart, Ateena, Thessaloniki, Hania, Iraklion, Agios Nikolaos, Malaga, Las Palmas, Playa del Ingles, Tallinna, Riika, Vilna, Moskova, Istanbul, Ankara, Abu Dhabi, Dubai, Kiova, Panjini, Bangkok, Chiang Mai, Rayong, Trat, Pattaya, Phuket, Kanchanaburi, Surat Thani, Phun Phin, Meksiko City, Guadalajara, Morelia, Chihuahua, Monterrey, Durango, San Salvador, San Jose, Bogota, Santiago, Sao Paolo, Buenos Aires, Santa Crutz, La Paz, Portland, Seattle, Vancouver, Edmonton, Galgary, Minneapolis, Chigago, Columbus, Cleveleand, Toronto, Quebec City, Montreal, Worchester, New York City, Philadelphia, Springfield, Atlanta, Orlando, Miami, Lake Worth, Fort Lauderdale, Morgantown, Pittsburgh, Washington D.C, San Antonio, Ft Worth, Tempe, Santa Ana, Los Angeles, San Fransisco, Denver, Omaha, Saugt, Detroit, Salt Lake City, London(Kanada), Ottawa, Hartford, Poughskeepie, Utica.

Tässä ulkomaalaisia kaupunkeja, joissa olen elämäni aikana vieraillut ja työskennellyt, joissain useampaan otteeseenkin. Joitakin voi puuttua, kun ei millään kaikkea muista, mutta ehkä tämä antaa hieman perspektiiviä ”rasismilleni” ja näkemyksilleni maailmanmenosta.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Minun pieni maailmani.

  1. Jari-Petri Heino sanoo:

    En ole koskaan käynyt Afrikassa, enkä tunne ketään Blumeauxia. Anderssonin kyllä tunsin. Jos joku haluaa kaveria minuna pitää niin siitä vain, ei tee suvea eikä talvea mitä US puheenvuorossa kitistään.

    edit: Kävin lukemassa. Taidat Hintti Pelkuri olla Salosen Janne Kemiönsaarelta? Mitä jos pysyt siellä omassa kerhossasi skitsoilemassa kuka on kukin. Minä kirjoitan omalla nimelläni sinnekin, jos haluan ja tarvetta löytyy.

Vastaa