Vihapuhetta?

Vuodesta 1990 on käyty enemmän tai vähemmän kiihkeää keskustelua maahanmuuttopolitiikasta. Vihapuhelakeja suomalaisia vastaan on kehitetty yli kahdenkymmenen vuoden ajan.  Ihmisiä on laitettu niiden takia käräjäoikeuteen ja jopa vankilaan. Media ja lehdistöt ovat julistaneet rasismipropagandaansa antaumuksellisesti ja peloitelleet suomalaisilla polttouuneilla.

Yli kahdenkymmenen vuoden tilinpäätös on seuraava. Suomalaiset polttouunit ovat jääneet lähinnä median kirjoittamiksi  aivopieruiksi. Ulkomaalaisiin kohdistuva rasismi löytyy suurimmaksi osaksi sosiaalisesta mediasta sanojen muodossa ja aidosti oikeata vihatekoihin ulkomaalaisia kohtaan yllyttävää tekstiä saa hakea kissojen ja koirien kera.

Suomalaisia kohtaan näyttää taas saavan levittää vihaa ja halveksuntaa. Siitä jopa palkitaan Freudenthal-mitalilla. Kun perussuomalaisvihastaan tuttu konehuoneen bloggaaja kertoo olevansa tyytyväinen vasta kun perussuomalaiset on tapettu ja kertoo vain perussuomalaisen korvasta sisään menevän luodin olevan riittävä toimenpide, toppuuttelee ulkomaalaistaustainen facebookprofiilin omistaja tätä kuin lasta. Syytettähän asiasta ei koskaan saada. Suomalaiset ovat vapaata riistaa.

Kun somalitaustainen päiväkotisetä kertoo, että profeettaa loukkaavien pitää kuolla ja naisille ei saa antaa liikaa valtaa, kysymys ei ole vihapuheesta, vaan ”tietämättömyydestä”, tuleehan kaveri Somaliasta ja eliitin mielestä kaikki somalit ovat avuttomia ja hieman hassuja.

Suomalaisia naisia raiskataan enemmän kuin koskaan. Törkeitä rikoksia tehneitä kriminaaleja ei pystytä karkoittamaan ja turvapaikkaa perusteettomasti hakevat jäävät Suomeen pakolaisneuvonnan lakimiesten suosiollisella avustuksela. Tätä vastustamaan nousevia heitellään kivillä sekä mediassa, että tuttavapiireissä. Kokoomuksen ja RKP:n ajama orjanhankinta operaatio jatkuu entiseen malliin ja suomalaisten veronmaksajien rahoista laitetaan miljardeja muiden maiden vähäosaisten toimeentuloon.

Mitä tekee suurin osa suomalaisista miehistä ja naisista ? Imee peukaloaan ja odottaa koska sattuu kohdalle?

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa