Vasemmistolaisten kujanjuoksu

Vasemmistolaisten ja suvaitsevaisten suurin ongelma on se, että heidän argumenttinsa monikulttuurisuuden ja humanitaarisen ajattelun puolesta ovat suomalaisten älykkyyttä ali-arvioivia ja useasti myös epäloogisia musta tuntuu pohjalle perustuvia.

Vasemmistolaisten ja muiden maailmanparantajien pitäisi ehdottomasti pystyä parempaan argumentointiin ja koska he eivät ole siihen tähän mennessä pystyneet, on selvää, että suomalaiset yhä enenevässä määrin todenneet vasemistolaisen monikulttuurisuuteen ja humaanitaariseen ajatteluun perustuvan retoriikan olevan naivia, ellei jopa lapsellista tunneälyllä heitettyä höttöä.

Tässä muutamia helmiä vuosien saatossa.

Monikulttuurisuus tarjoaa uusia mahdollisuuksia ja avaa uusia näkökulmia jokapäiväiseen todellisuuteen. Monikulttuurisuus on rikkaus. Se lisää Suomen kansainvälisyyttä. Muiden kulttuurien tuntemus ja ymmärtäminen on elinehto globalisoituvassa maailmassa ja se on Suomen menestykselle avainasia. On tärkeätä, että myös koululaitos on aktiivisesti mukana monikulttuurisessa työssä.

Sisäministeriön kansliapäällikkö Ritva Viljanen Etnisten suhteiden neuvottelukunnan tiedotteessa.

Lopettakaa nyt tuo uikuttaminen islamin hyökyaallosta ja opetelkaa uimaan!

Kansanedustaja Arja Alho blogissaan(sd)

Maailmasta on tullut kaikkien yhteinen kylä, ja pärjätäkseen globaaleilla markkinoilla Suomen on osallistuttava myös muiden maiden köyhyys- ja työllisyysongelmien ratkaisemiseen.

Presidentti Tarja Halonen Aamulehdessä.

Missä kulki Euroopan ja Afrikan raja Rooman valtakunnan aikana?

Saharassa.

Jonain päivänä Välimeren eteläpuoliset maat voisivat kuulua Euroopan unioniin. Silloin Pohjois-Afrikan osaamisen ja tiedon varanto olisi yhteisessä käytössä. Ja ei tarvitsisi enää puhua maahanmuuttajista. He olisivat eurooppalaisia kuten mekin. 

Eläkkeellä oleva suurlähettiläs Kari Karanko Helsingin Sanomat.

Mutta voin kuvitella, että sekin (kirkon tilojen lainaaminen muslimeille) olisi mahdollista. Pitää vain puolin ja toisin katsoa, mitkä ovat sellaiset pyhät toimitukset, joita ei voi toisen tiloissa tehdä.

Helsingin piispa Irja Askola Helsingin Sanomissa.

Kuinka on mahdollista, että linnut lentävät rajojen ylitse, mutta ihmiset tulevat lainsuojattomiksi ylittäessään rajan? 

Kansanedustaja Kimmo Kiljunen(sd) Eurovaalit 2009 Vaalizoom.

Näkisin pikemmin, että tuntisimme iloa siitä, että joku haluaa nähdä Suomen mahdollisena paikkana elää ja rakentaa yhteisöä.

Eva Biaudet toivottaisi maahamuuttajien isoäiditkin tervetulleeksi. Uusimaa

Nämä esimerkit ovat vain jäävuoren huippu ja siis niin sanotun ”eliitin” esiintuomia. Aivan toinen tarina on sitten mitä kaikkea on saanut lukea ja kuulla joka päiväisessä keskustelussa katutasolla ja sosiaalisessa mediassa.

Kermana kakun päälle vielä vihreiden kansanedustajan Panu Laturin kommentti Osmo Soinivaaran blogissa 17.11.2008 kello 17:49.

Ikävä velvollisuuteni on kertoa, että jos syttyy sota teikäläisten ja esimerkiksi minun tuntemieni mamujen välillä — joista useimmat ovat kelpo ihmisiä — me olemme siinä sodassa eri puolilla. Yritän olla oksentamatta, kun ruumiinne likoavat puroissa ja mätänevät metsiin.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa