Uusi maailmanjärjestys

Maailman suurimmat asekauppiaat ovat YK:n turvallisuusneuvoston pysyvät jäsenmaat, eli toisen maailmansodan voittajavaltiot. Sodan jälkeisinä vuosina ne ovat päättäneet milloin mihinkin viedään ”demokratiaa” ja millä keinoin.

Länsimaiden eliittinen ökykulutus on kuitenkin tullut tiensä päähän ja siitä syystä on maailmanjärjestystä hahmoteltava niiden perspektiivistä uudelleen. Suomi on mukana tässä uuskolonialistisessa liikkeessä Euroopan Unionin jäsenyyden myötä.

Teollisuus siirtyy kolmansiin maihin joissa ne tekevät suurempaa ympäristötuhoa kuin sata Talvivaaraa. Suomalaista yrityksistä pahin uuskolonialisti on ehkä Pöyry, joka on pilannut jo paljon ympäristöä, sillä Pöyry tekee myös arviot projektiensa ympäristövaikutuksista.

Samaan aikaan USA täyttyy latinoista ja Eurooppa afrikkalaisista, sekä aasialaisista halpatyöläisistä. Kolmansien ja kehittyvien maiden potentiaalista työvoimaa ja älymystöä halutaan haalia vetoamalla työvoimapulaan ja humanitaarisuuteen. Sillä, että sen vaikutukset lähtömaahan ovat katastrofaaliset, ei ole näiden rasististen uuskolonialaisien ajatuksissa tilaa.

Jo nyt on nähtävissä puheita palkankorotusten jäädyttämisestä ja tulevaisuudessa halpatyövoima on takuu sille, että näin tulee tapahtumaan. Jyrki Katainen on Euroopan kokoomusnuorten entinen puheenjohtaja ja aivan varmasti ytimessä, mitä tulee Euroopan liittovaltion pitkäaikaisiin suunnitelmiin. Millään muulla tavalla ei voi selittää pääministerin välillä absurdian rajatkin ylittäviä lausuntoja.

MIkä on sitten Suomen osuus Euroopan liittovaltiossa?

Suomen tulevaisuus on suuret asutuskeskukset etelässä ja laajamittainen kaivostoiminta muualla Suomessa. Ehkäpä sitä kuuluisaa Petsamon nikkeliä taas kaivataan, kun resursseja jaetaan uudelleen.

Ja kaiken tämän mahdollistavat niin sanotut hyödylliset idiootit, joille elämän kiinteimpiä asioita ovat rakkaus ja kaukosäädin.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa