Turun Sanomat teki sen taas, kenellä vastuu?

Turun Sanomien toimituksen moraali ja journalistinen etiikka on peräisin natsi-Saksasta. Turun Sanomat tuli laajasti tietoisuuteen julkaisemalla ns. hihamerkkijutun, jossa vääristeltiin huolettomasti kirjoituksen alkuperäistä tarkoitusta ja aiheutettiin kyseenalaista mainetta ja hankaluuksia yksittäiselle ihmisille. Vain muutama päivä Julkisen sanan neuvoston vapauttavasta päätöksestä iskee Turun Sanomat jälleen.

Nyt Turun Sanomien nimetön toimittaja on jälleen ampunut yli ja pahasti, sekä kirjoittaa suoranaisia valheita, joiden motiivi ei jää epäselväksi.

Turun Sanomat julkaisi verkkosivuillaan uutisen Suomidemokraattien merkitsemisestä yhdistysrekisteriin.

Puolueen perustamista on suunniteltu Facebook-ryhmässä, johon on liiittynyt oma-aloitteisesti useita Perussuomalaisten luottamushenkilöitä sekä tunnettuja rikollisjärjestöjen ja skinhead-liikkeen jäseniä.

Turun Sanomat siis väittää valheellisesti, että kyseisen puolueen perustamista suunnilleeseen facebook-ryhmään on liittynyt oma-aloitteisesti  useita perussuomalaisten luottamushenkilöitä, joista nimeltä mainitaan mm. kansanedustaja James Hirvisaari. Hirvisaarta ei kuitenkaan enää ryhmässä ole, sillä tähänkin, kuten niin moneen facebook-ryhmään on liitetty monia kysymättä lupaa tai halua, myös allekirjoittanut.

Suomidemokraateista maalaillaan jo ennen perustamista rikollisjärjestöä, heittämällä ilmaan mitään sanomaton, ”tunnettuja rikollisjärjestöjen jäseniä”, mainitsematta ainoatakaan ja yhdistetään pikkunäppärästi porukkaan perussuomalaisia nimien kera.

Turun Sanomien toimittajan propaganda  on käsittämätöntä ja journalismi jossa ei taustoja tutkita täysin ala-arvoista.

Koska Turun Sanomat on myös tunnettu uutisten jälkeenpäin muuttamisesta, laitan oheen kuvakaappauksen alkuperäisestä uutisesta.

 

 

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa