Somalit ovat suomalaisia fiksumpia

Taitaa olla niin, että Suomessa eletään jo lopun alkua. Lähes päivittäin voi lukea uutisia joista tulee mieleen Paretskoin toimittama Pahkasika-lehti, mutta sillä erotuksella, että Pahkasian pitikin olla huumoria.

Näyttää myös siltä, etteivät ihmiset jaksa enää edes hämmästyä näistä uutisista, vaan lähinnä todetaan lakonisesti niiden olevan Suomen tapa.

Muutama vastatuuleen huutava blogisti tai toimittaja ei voi asialle mitään, jos kansa itse ei aktivoidu vaatimaan omia päättäjiään vastuuseen.

Suomalainen ei kuitenkaan äänestä koskaan väärin, vaan aina omasta mielestään oikein, jos ja kun vaaliuurnalle asti jaksaa sohvaltaan raahautua.

Jos somaleilla on kymmeniä yhdistyksiä ja ulkomaalaisille maksetaan lapsilisää ulkomaille, niin syy ei ole somaleiden ja ulkomaalaisten, vaan niiden idioottien, jotka pitävät somaleita ja ulkomaalaisia avuttomina idiootteina, sekä tietysti häikäilemättömästi omasta kuormasta syövien oman edun tavoittelijoiden.

Vaikka en mitenkään hyväksy sitä, että somalit pyörittävät ”mehiläiskerhoa” suomalaisten veronmaksajien avustuksella, niin on pakko todeta, että somaliyhdistysten saamat avustukset ovat vain pisara tässä ihmisten hyvää tahtoa hyödyntävässä tulonsiirtojen valtameressä.

Miljoonia euroja zimbabwelaisten Brasilian matkoihin ja maastoautoihin. Miljoonia euroja ökyrikkaalle itänaapurin mafialle Itämeren suojelurahoina. Satoja miljoonia euroja länsimafialle heinäsirkkalaumojen ja myrskypilvien estämiseksi.

Ja kaikki tämä oikeastaan pyytämättä yhtään mitään.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa