Vihreä logiikka

Vaikka vihreät eivät ole puolueena sama asia kuin sen muutamat ehdokkaat ja kannattajat, niin valitettavasti entisenä vihreänä on todettava, että liian moni heistä ajattelee juuri kuten seuraavissa kommenteissa tulee ilmi.

Kopioita vihreätäkin vihreämmistä puheenvuoroista:

Ei ilmaista kenenkään tarvitse maksaa. Vihreät lupaavat sinulle onnellisemman elämän. Sekin on ilmaista.

Vain vihreä tietää, mikä sinut tekee onnelliseksi. Sen lisäksi vain vihreä tietää, että mikä on hänelle ilmaista, on loppujen lopuksi kaikille ilmaista. Raha tulee seinästä.

Sitten ovat tietysti kaikki ne palvelut, joita vihreä hyvinvointiyhteiskunta tarjoaa. Taitavat olla aika samaa kamaa kuin kuin kaikilla muillakin puolueilla.Paitsi, että huonoja elämäntapoja suosivat perussuomalaiset tarvitsevat terveyskeskuksia jopa 8 km välein ja erittäin paljon hoitsuja. Mieluiten valkoihoisia ja suomea puhuvia, jotka ovat tietysti yhteiskunnalle kalliimpia kuin mamu-hoitsut.

Vihreälle siirtomaaisännän elkeet omaavalle kielimuurin aiheuttamat ongelmat hoitoalalla, eivät merkitse mitään. Pääasia näyttää olevan, että halpoja orjia riittää, ihonväristä riippumatta.

Eduskuntavaaleissa nähtiin, etteivät Perussuomalaiset lähteneet hallitukseen, mihin oli mitä ilmeisimmin kaksi syytä: Toisaalta Perussuomalaiset eivät olleet valmiita tinkimään omista periaatteistaan ja toisaalta puoluejohto aivan ilmeisesti syystäkin pelkäsi, että hallituksessa puolue olisi hajonnut jo Juhannukseen mennessä. Mikäs siinä, oppositiossa olohan on helppoa, kansanedustajien palkka ja puoluetuki juoksevat, eikä edes Teuvo Hakkaraisen tekemiset näytä suoraan vaikuttavan kannatukseen.”

Vain vihreä tietää, että puolue hajoaa mennessään hallitukseen ja myös sen, että oppositiossa olo on helppoa. Kokemuksen syvä rintaääni kenties?

Pointtihan oli nimenomaan se, että mikäli Perussuomalaisilla tulee kerralla paljon uusia luottamushenkilöitä, niin riittääkö heillä kaikilla pitkäjänteisyyttä asioiden hoitamiseen?

Vain vihreä tietää, että ainoastaan perussuomalaisilla uusilla kasvoilla voi olla ongelma siinä, riittääkö pitkäjännitteisyys hoitamaan yhteisiä asioita. Vain vihreä tietää, että ainoastaan perussuomalaisilla on Suomen poliittisessa historiassa tarjota uusia kasvoja.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa