Vasemmisto vaarantaa suomalaisten turvallisuuden

Estellen pursimies, eli Wellu Koivisto on vasemmistoliiton ehdokkaana Turussa. Koska alus purjehti Suomen lipun alla siitä huolimatta, että on ruotsalaisomistuksessa, on kysymyksessä suomalaisen hallituspuolueen ulkopoliittinen provosoiva kannanotto.

Tätä vahvistaa vielä Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtajan ulostulo, tämän päiväisessäblogauksessaan.

Missä on hallituspuolueen vastuu, kun sen kunnallisvaaliehdokkaat lähtevät eduskuntaryhmän puheenjohtajan tuella tekemään omaa ulkopolitiikkaa?

Estellen lastina olleet 48 sementtilaattaa, 5 polkupyörää, 2 pyörätuolia, 5 paria kainalosauvoja, 5 kaiutinta, 5 kosketinsoitinta,15 projektoria, lasten kenkiä, uimapukuja, 100 jalkapalloa, n. 40 puutuolia, 20 arabiankielistä lastenkirjaa, tuskin tulevat pelastamaan Gazan kurjuutta, mutta provokaatio voi saada aikaan paljon ulkopoliittisia vaikeuksia.

Kun vielä huomio ulkoministerin kannanotot asiassa niin herää myös kysymys, onko Suomi luisumassaRuotsin linjalle, jossa vasemmistopuolueet yhdessä islamilaisten järjestöjen kanssa tekevät ulkopolitiikkaa provosoimalla.

Miten tälläinen provosoiva politiikan tekeminen tulee vaikuttamaan suomalaisten turvallisuuteen niin kotimaassa kuin ulkomailla?

Vasemmistoliiton tukeman Hamasin kannanotot ovat valitettavasti muutaman asteen rajumpia, josta saatiin taas tänään yksi esimerkki.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa