Sixpack vie Suomen tuhoon

Aivan kuin yllättäen heti vaalien jälkeen saapuu tieto siitä, että Suomi osallistuu Islannin ilmatilan valvontaan. Kysymyksessä on Norjan vetämä NATO-harjoitus joka naamioidaan pohjoismaiseksi yhteistyöksi ja jonka tarkoitus on harjoitella Jäämeren alueen ilmavalvontaa tulevaisuutta ajatellen.

Seuraavaksi saamme melkoisella varmuudella kuulla jonkun venäläisen ottavan kantaa johonkin koskien Suomea ja koska vaalit ovat ohitse, niin ilmeisesti Kataisen puvuntakin taskusta löytyy myös allekirjoitusta vailla olevat sopimukset sekä NATOon, että Euroopan Liittovaltioon liittymisestä.

SOTE-uudistus kaivetaan kassakaapista, kuten myös kuntakartta. Vasemmisto on jo aikapäiviä myynyt ideologiansa rahan ja vallanhimossaan, joten tavallisen suomalaisen osana on pitää turpansa kiinni. Multaa suun päälle ja sillä selvä.

Näin on Suomen itsenäisyys ja suvereniteetti luovutettu vasemmiston hiljaisella hyväksynnällä läntisten suurvaltojen pelinappulaksi. Suomen kuuluminen osaksi Euroopan Unionia kirjattiin perustuslakiin ja nyt sitten mennään sen mukaan, vaikka sillä kirjaamisella ei viisaiden mukaan ole mitään merkitystä. Ihan muuten vain se sinne piti kirjata.

Toivoa sopii, että Itäisen Suomen ilmatilaa eivät valvo lähitulevaisuudessa Sukhoi merkkiset hävittäjät, mutta se jää nähtäväksi.

Mediassa keskustellaan perussuomalaisten vaalivoitosta tappiona ja samaan aikaan rakennetaan neljättä valtakuntaa, myös pienen Suomen kustannuksella.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa