Annetaanko venäläisille seuraavaksi Ahvenanmaa?

Maailma muuttuu Eskoseni. Suomessa se maailma näyttää muuttuvan sen mukaan, mitä enemmän siitä kukakin vallassaolija tai hyödyllinen idiootti voi omatuntoaan pönkittää.

Työvoimapulaa ja kestävyysvajekin alkaa olla vuosien paasaamisen jälkeen menneen talven lumia. Nyt vanhuksia onkin sitten yhtäkkiä tulevaisuudessa ennakoitua vähempi määrä.

Tästä pääsekin sopivalla aasinsillalla siihen, että emme ilmeisesti tarvitse enää lisää maahanmuuttoa tulevan työvoimapulan paikkaamiseksi ja kun esimerkiksi Somaliaan voi lähettää teini-ikäisiä lapsiaan tutustumaan omaan kulttuuriinsa, niin mitä ilmeisemmin se ei enää ole kovin vaarallinen paikka. Näin ollen yli 20 vuotta jatkuneelle humanitaariselle maahanmuutolle sieltä, ei enää selkeästi ole tarvetta.

Maahanmuutosta pääsee taas aasinsillalla siihen, että sen aiheuttamat ongelmat eivät jää myöskään vain integroitumattomiin yksilöihin, vaan todellinen haaste ovat myös sairaudet.

Kun nyt pikkuhiljaa valtaapitävien ja valtamedian avittama populismi on tulemassa tiensä päähän, niin nähtäväksi jää, koska siirtomaa-aikaan perustuva pakkoruotsi saadaan päivitettyä ajantasalle.

Jos ja kun RKP:n NATO-kiiman johdosta Itänaapuri haluaa jälleen jossain vaiheessa turvata omat intressinsä, niin mistä silloin neuvotellaan kun Karjalaa ja Suomen lahden saariakaan ei enää ole, puhumattakaan puolustusvoimista?

Annetaanko silloin vuokralle Ahvenanmaa? Se voisi ollakin mielenkiintoinen ratkaisu.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa