Vihreitäkin pitää kuunnella

Perussuomalaisista ehdokkaista koottu halveeramistarkoituksessa tehty blogi on ylittänyt uutiskynnyksen sosiaalisessa mediassa.

Blogi ei kuitenkaan ole Vihreiden puoleena lanseeraama, vaikka muutamat vihreäksi itsensä tunnustavat sen kuvia naureskelisivatkin.

Henkilökohtaisesti en pidä vihreiden harjoittamasta nykypolitiikasta, joka on minun mielestäni pakottamis- ja kieltolakipolitiikkaa. On olemassa myös muutamia vihreitä ihmisiä, jotka saavat kylmänväreet kulkemaan selkäpiitä pitkin, kansalaisten erottelemiseen perustuvalla argumentaatiollaan. Sellainen kun taas muistuttaa minua natsien erottelupolitiikasta, jonka ensimmäisenä kohteena olivat saksanjuutalaiset. Vaalit taas ovat äärimmäisen hyvä mittari sille, miten hyvin vihreiden politiikka on onnistunut.

En myöskään pidä siitä, että tälläistä solvaustarkoitukseen perustuvaa blogisivustoa puolustellaan yhtään millään sanoilla. Kuten en pidä siitäkään, että blogin esiin tuonutta Erkki Perälää syytetään musta tuntuu argumentaatiolla, edes lukematta hänen tekstiään.

Monet samat henkilöt, jotka syyttivät Helena Erosta tyyliin, olisi pitänyt ajatella, puolustavat nyt Erkki Perälää sillä, että vastuu on lukijalla, mikä on mielestäni täysin oikein. Mutta sama olisi pitänyt tapahtua myös ns hihamerkkijupakan aikana.

Minun mielestäni tälläinen käytös on muiden kanssaihmisten älykkyyttä aliarvioivaa käytöstä. Vaikka perussuomalainen olenkin, niin tämä ei silti ole perussuomalaisten mielipide, vaan vain ja ainoastaan henkilökohtainen.

Minun mielestäni näin pienen kansan kuin suomalaiset ovat, ei tulisi syyllistyä omiensa jahtaamiseen, kun kaikki historiaa lukeneet tietävät, mihin se voi pahimmillaan johtaa.

Kohua aiheuttaneen blogin tekemiseen on syyllinen vain ja ainoastaan sen loukkamistarkoituksella tehnyt henkilö. Kun taas ne, jotka siitä saavat kiksinsä ovat aivan yhtä pienisieluisia kuin blogin tekijä itse.

Jari-Petri Heino

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa