Töitä olisi, mutta maksajat puuttuvat

Syksy on taas saapunut ja lehdet varisevat puista. Vielä muutaman kymmentä vuotta sitten ne haravoitiin nätisti nippuun ja töitä riitti niin talonmiehille, huoltomiehille, yksityisille ihmisille kuin talkooporukoillekin.

Sitten tuli joku ja kehitti lehtipuhaltimen. Tuon suoraan saatanasta olevan laitteen, joka herättää juuri yövuorosta tulleet ihmiset aamu seitsemältä, kuluttaa bensiiniä ja ennen kaikkea vie fyysisen työntekemisen kulttuurin viimeisiäkin rippeitä, sekä tietysti myös omalta osaltaan töitä, joita voisi teettää vaikka nuorilla tai hieman vanhemmillakin työttömillä ihmisillä näin syksyisin.

Mutta kukapa tässä ahneiden ihmisten valtaamassa yhteiskunnassa maksaisi siitä palkkaa?

Jari-Petri Heino

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa