Aid before they die

Ihmisillä näyttää olevan kova tarve ostaa hyvää omatuntoa. Ennen kaikkea sitä on helppo ostaa toisten rahoilla, kuten sillä, että verorahoista nyt vain pitää tehdä kaiken näköistä hyväntekeväisyyttä, vaikka siinä ei olisi realistisesti mitään järkeä. On vain niin paljon helpompaa mennä nukkumaan, kun on hyvä mieli.

Eniten verorahoilla tehtävää hyväntekeväisyyttä kannattavat sellaiset ihmiset, jotka ovat valtion tulonsiirtojen varassa, eli sosiaalisella avustuksella elävät ja yhteiskunnan varoista palkkansa saavat.

Suomessa on huutava pula ihmisistä jotka hoitaisivat tai pitäisivät huolta vanhuksista,  joilla ei ole mahdollisuutta suoritua joka päiväisistä toimistaan ilman ulkopuolista apua.

Nyt olisi korkea aika perustaa hyväntekeväisyysjärjestö, jossa vuokrattaisiin vanhuksia heille, kenellä on suuri tarve saada hyvää omatuntoa. Periaatteessa homman ei tarvitse maksaa muuta kuin aikaa, mutta jos halua on, niin toki voi maksaa vanhuksen seurasta jonkinlaisen nimellisen vuokran, millä esimerkiksi palkattaisiin ihminen joka hoitaa tilauksia ja tarjolla olevia vanhuksia.

Koska jonkun täytyy olla aina ensimmäinen, niin tässä esimerkki ilmoituksesta.

Vuokrataan keuhkotautinen puolisokea 77 vuotias vanhus hyvään kotiin vuorokaudeksi, viikoksi, kuukaudeksi, tai vaikka vuodeksi jos elämää riittää.

Erikoisvaatimukset: Tupakkahuone korkeintaan viisi metriä sängystä. Ruokailu vähintään kolme kertaa päivässä+ välipalat. Pesu ja puunaus 2-3 kertaa viikossa. Ulkoilu(lähinnä baariin pääsy juttelemaan kavereiden kanssa) 2-3 kertaa kuukaudessa. Lääkehuolto 3 kertaa päivässä. Ajankulun sängyssä hoitaa pääasiallisesti kuunneltavat kirjat, joiden tilaamisesta pitää huolehtia. Runsaasti henkistä kapasiteettia ymmärtää vanhan äijän mielen maailmaa.

Jari-Petri Heino

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa