Naisten prinsessasyndrooma

Olen kuullut sanottavan, että astianpesukone on pelastanut monta avioliittoa. Olen toista mieltä. Voisitko sä joskus tiskata on vain vaihtunut lauseeseen, mikset sä ikinä tyhjennä konetta.

Siinä kuin pojat tykkäävät vehtata jousipyssyillä ja leikkiaseilla, pitää moni pieni tyttö prinsessaleikeistä. Äidin ja isin pikku prinsessoissa ei ole mitään pahaa, kuten ei ole poikien pyssyleikeissäkään. Ne ovat aivan luonnollisia asioita kotikasvatuksesta riippumatta. Siinä kun pojalle kelpaa mikä tahansa kättä pidempi leikkipyssyksi, kelpaa tytöille pehmeät objektit hellyyden kohteeksi.

Sanotaan, että miehillä kestää pidempään kasvaa aikuisiksi kuin naisilla. Siitäkin olen toista mieltä. Se kestää molemmilla sukupuolilla tasan yhtä kauan, joskus jopa koko elämän.

Kun mies ja nainen tapaavat, ihastuvat ja rakastuvat, kelpaa mies tasan tarkkaan sellaisena kuin on. Joskus jo ensimmäisen yhteisen yön jälkeen alkaa kuitenkin näkyä ensimmäisiä merkkejä siitä, että mies ei kelpaakaan omana itsenään.

Jokaisen aikuisen tulisi käsittää, että asiat muuttuvat varmasti siinä vaiheessa kun saadaan jälkikasvua, toisilla hitaammin ja toisilla nopeammin, harvemmilla kuitenkaan ei koskaan. Siitä ei pitäisi erikseen joutua mainitsemaan, kuten ei muistakaan aikuisen ihmisen tekemisistä. Se on toista aliarvioivaa käytöstä.

Mies tekee useimmiten mitä on luvannut, eikä siitä tarvitse muistuttaa joka kuudes kuukausi kuuluu humoristinen lause, joka kiertää myös sosiaalisessa mediassa.

Ennen oli naiset rautaa ja naisia. Nykynainen haluaa ja jopa vaatii kyllä naiselle sopivaa kohtelua ja kitisee samaan aikaan tasa-arvosta, eli naisen eurosta(joka on todistetusti huuhaa juttu), naiskiintiöistä, raskaasta lasten hoitamisesta ja puuduttavista kotitöistä, kun samaan aikaan pitäisi yrittää luoda uraa ja leikkiä kotia. Vaikka kukaan ei pakota tekemään näistä asioista yhtään ainoaa, niin kaikki epäkohdat laitetaan kovin helposti miehen viaksi.

Isoäitien aikaan nainen oli nainen, hoiti lapset, kodin, kävi päivät töissä pellolla ja eikä kitissyt asoista, joista nykyaikana miehetkin kitisevät.

Sanotaan, että ennen oltiin nyrkin ja hellan välissä ja syyllistetään naisia kritisoivia miehiä väkivallasta, sekä halusta palata siihen aikaan.

Jos taas ajattelee ihan aikuisten oikeasti, niin k***päitä on ollut aina ja tulee aina olemaan. Jos taas kaikki suomalaiset miehet ovat olleet tai ovat väkivaltaisia, minkä kuvan monesti tämän päivän naisten kommenteista saa, niin täällä olisi puolet vähemmän ihmisiä ja tänä päivänäkin joka toinen nainen tulisi silmät ummessa vastaan.

Ollaan siis sitä mitä ollaan.

Tähän maahan ei valitettavasti mahdu viittä miljoonaa prinsessaa ja prinssiä.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa