Mitäs pienistä, pääasia että maailma pelastuu

Telakkateollisuus on pääosin ulkomaalaisomistuksessa ja jäänmurtaja osaaminenkin meni Venäjälle. Raskas teollisuus siirtyy pikkuhiljaa Aasiaan ja laivat liputetaan Liberiaan, tai johonkin muuhun kolmannen maailman kolkkaan.

Kataisen talouskasvu antaa odottaa itseään ja Eurooppalaiset valtiot tekevät maailman ennätyksiä työttömyydessä ja velanotossa.

Kolmessakymmenessä vuodessa ovat nämä maailmanparantajat onnistuneet naiviudellaan tuhoamaan eurooppalaisen ja koko Läntisen maailman talouden, kun eivät suostu ymmärtämään, ettei bisnes tunne hyväntekeväisyyttä, mutta mitäs pienistä. Toisille hyvää omaatuntoa ja bisnesmiehille mielettömät massit.

Lähes päivittäin saa lukea YT-neuvotteluista ja irtisanomista

Tästä suosta ei taideta Angry Birdseillä, savukaasupesureiden valmistuksella ja tuulimyllyillä nousta, mutta mitäs pienistä.

Pääomat pakenevat kriisipesäkkeistä, mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Tämän kaltaisen politiikan seurauksena on sellaiset karkelot, kun ihmisiltä loppuu ruoka, että taisi se suuri ikäluokka olla ainoa joka selvisi näkemättä suurempaa katastrofia.

Tuhkasta se Feenix-lintukin nousi.

Tietoja Jari-Petri Heino

Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt.
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa